Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Costel Şoptică

Primarul de Mileanca a venit cu racheta, preotul Pinzariu a dat sfintirea pe cununie FOTO

Duminica, 25 August, 2013

Până la sosirea parlamentarilor, primii ajunşi la noul cabinet al deputatului Şoptică au fost primarii PNL din zona oraşului Darabani. Ioan Ursachi (foto sus), primarul comunei Mileanca, a coborât din maşină cu o rachetă de tenis şi un set de mingi, afirmând că acesta este cadoul său de casă nouă pentru parlamentarul Costel Şoptică care este un împătimit al sportului alb. Exact în momentul în care deputatul Colegiului Darabani a parcat maşina în faţa ...  continuare »

Fara comentarii »

Turcanu ii da un ultimatum lui Soptica: „Daca mai vrea un mandat de Darabani trebuie sa castige orasul Darabani”

Sambata, 24 August, 2013

„Vă mulţumesc pentru invitaţie, apreciez efortul deosebit depus de d-l deputat şi preşedintele PNL Darabani, Liviu Hrimiuc, dar aşa cum cu toţii ştim, PNL trebuie să recâştige oraşul Darabani. Misiunea îi aparţine d-lui Hrimiuc şi a echipei noastre. Deputatul, dacă mai vrea un mandat de Darabani, trebuie să câştige oraşul Darabani. Asta este cea mai grea misiune a lui. Câştigă oraşul Darabani, va avea fără probleme un nou mandat. Dacă nu, atunci este o ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentari, primari, presedinte CJ si directori PNL prezenti la sfintirea Cabinetului Parlamentar al deputatului Soptica GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 24 August, 2013

âmbătă, 24 august a.c., a avut loc sfinţirea  Cabinetului Parlamentar din Darabani al deputatul Costel Şoptică, eveniment la care au participat primarii mai vechi sau mai noi PNL din zona oraşului de pe malul Prutului, mai mulţi directori liberali, preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, parlamentarii Roxana Anuşca Ţurcanu şi Verginel Gireadă, dar nu şi edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie sau alţi primari sau consilieri PSD. Doar Ionel Nenişcă s-a întreţinut ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica: „USL a gasit solutia pentru acoperirea pierderilor in agricultura-fondurile mutuale”

Joi, 27 Iunie, 2013

Guvernul a aprobat o OUG care reglementează înfiinţarea fondurilor mutuale, prin intermediul cărora fermierii ar urma să fie despăgubiţi în cazul calamităţilor naturale, a secetei sau pierderilor de venit. Fondul va fi format 65% din bani publici şi ai Uniunii Europene şi 35% din contribuţia membrilor. Peste 20 de deputaţi din cadrul Comisiei pentru Agricultură şi oficiali ai Ministerului Agriculturii vor sosi, săptămâna viitoare, la Botoşani, la iniţiativa ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT DE PRESA  Deputatul Costel Soptica anunta taxe si impozite mai mici pentru producatorii agricoli

Joi, 25 Aprilie, 2013

La nici jumătate de an de la data preluării mandatului de deputat al Colegiului Darabani, Costel Şoptică se remarcă drept unul dintre cei mai activi parlamentari botoşăneni, se precizează într-un comunicat de presă emis de Biroul parlamentar al deputatului originar din Suharău. Venind în sprijinul celor care i-au acordat încrederea pentru a accede în această demnitate publică, deputatul liberal a avut două luări de cuvânt, o declaraţie politică, două ...  continuare »

Fara comentarii »

Liberalii darabaneni si-au ales conducerea, cu Florin, Roxana si Costel GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 31 Martie, 2013

Liberalii au ascultat în deschidere Imnul de Stat al României, şedinţa fiind moderată de Liviu Andronic, care în momentul în care a trebuit să pronunţe numele de familie al deputatei prezente în sală, i-a cerut sfatul preşedintelui CJ: „Cum să spun, d-le preşedinte?”. Primarul Corneliu Aroşoaie a fost singurul dintre preşedinţii celorlalte partide din Darabani care a răspuns invitaţiei liberalilor. Edilul şef al oraşului Darabani a mulţumit preşedintelui ...  continuare »

Fara comentarii »

Arosoaie catre Soptica: „N-are nimic ca ati intarziat, spitalul este deschis tot timpul” VIDEO

Duminica, 17 Martie, 2013

Şoptică a precizat că a „dansat braţ la braţ” cu senatorul Mihăilescu pentru a finaliza demersurile de redeschidere a unităţii spitaliceşti din Darabani. Deputatul liberal a mulţumit managerului Spitalului Judeţean, Gheorghe Damian, pentru susţinere precizându-i şefului spitalului, mai în glumă, mai în serios, să aibă grijă în mod special de secţia dărăbăneană din subordinea sa. „Felicitări pentru deschiderea secţiei exterioare, dar în mod ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentari, primari, directori si prefect, prezenti la taierea panglicii spitalului din Darabani GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 16 Martie, 2013

Sâmbătă, 16 martie 2013, a fost inaugurată oficial secţia exterioară de la Darabani a Spitalului Judeţean „Mavromati” Botoşani, eveniment la care au participat 4 parlamentari social-liberali, prefectul Costică Macaleţi, consilieri, primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, edilul şef al comunei Conceşti, Costel Nazare, dar şi şefi de instituţii de la Darabani şi Botoşani. Gazda manifestării a fost Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani. ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Soptica: MADR-declaratii lipsite de profesionalism, exagerarile presei in scandalul national si felicitari adresate ANSVSA

Miercuri, 13 Martie, 2013

Deputatul liberal pe Colegiul Darabani, Costel Şoptică, consideră că fermierii din România au foarte mult de pierdut de pe urma scandalului care a izbucnit în ultima perioadă legat de carnea de cal şi laptele infestat cu aflatoxină şi îi atrage atenţia în acest sens Ministrului Agriculturii, Daniel Constantin. De asemenea, parlamentarul spune că presa a amplificat artificial acest scandal şi felicită echipa ANSVSA, care a fost condusă până astăzi de Mihai ...  continuare »

Fara comentarii »

Schimbare de macaz in PNL Darabani. Liberalii au un nou sef! Se pregateste si un nou Birou Politic

Vineri, 08 Februarie, 2013

Conducerea PNL Botoşani a decis sâmbăta trecută să facă o mutare surpriză la şefia PNL Darabani, prin numirea omului de afaceri Liviu Hrimiuc. Capii liberalilor anunţă şi împrospătarea Biroului Politic din oraşul de pe malul Prutului. Discuţiile cu omul de afaceri dărăbănean s-au purtat mai mult la distanţă. „Nu vreau ca oamenii să trăiască cu impresia că am intrat în acest partid pe uşa din dos” a spus Hrimiuc (foto centru, în ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentari, in Hora Micii Uniri cu darabanenii. Soptica: „Pentru a primi, trebuie sa si dam ceva”

Sambata, 26 Ianuarie, 2013

La manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor au fost prezenţi la Darabani şi parlamentarii social-liberali Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu. Şoptică i-a felicitat pe organizatorii şi participanţii spectacolului de la Casa de Cultură „Theodor Balş”. De asemenea, parlamentarul liberal a precizat că nu se dezice de  Hotărârea Consiliului Local de a majora unele taxe şi impozite locale, anunţând că acest lucru se va întâmpla în scurt ...  continuare »

Fara comentarii »

Mica Unire, mare sarbatoare la Darabani GALERIE FOTO & VIDEO

Vineri, 25 Ianuarie, 2013

Ziua de 24 ianuarie a intrat de mult în calendarul dărăbănenilor ca un prilej de sărbătoare, chiar dacă foarte mulţi dintre cei care participă la această manifestare nu asimilează această dată decât cu „Hora Unirii şi retragerea cu torţe”. În 2013, după ce am trecut cu bine de apocalipticul 2012 şi de sărbătorile ţinute pe stil nou şi pe stil vechi, ziua „Micii Uniri” de la 1859 dintre Moldova şi Ţara Românească a fost sărbătorită cu fastul ...  continuare »

Fara comentarii »

Costel Șoptică: „Foarte multă lume mi-a spus că oamenii se schimbă. Eu sper ca schimbarea mea să fie în bine”

Joi, 10 Ianuarie, 2013

Proaspătul parlamentar Costel Şoptică dezvăluie pentru Darabaneni.ro planurile sale pentru 2013. Fostul businessman recunoaşte că anul 2012 a fost unul foarte bun pentru el şi doreşte ca în mandatul său să implementeze în zona oraşului Darabani mai multe proiecte nerambursabile în domeniul agricol, liberalul fiind secretarul Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice din Parlamentul României. De asemenea, Şoptică ...  continuare »

Fara comentarii »

TRADITII SI OBICEIURI Uraturi ironice, versuri xxx si aluzii critice la adresa alesilor locali GALERIE FOTO & VIDEO

Duminica, 23 Decembrie, 2012

La finalul spectacolului de Crăciun oferit de copii și elevii din Darabani și Concești în incinta Casei de Cultură „Theodor Balş”, dărăbănenii au avut parte de un show pe cinste oferit în aer liber de urători din zona oraşului Darabani. Pe un ger năprasnic au întreținut atmosfera căiuții, cerbii și nuntașii din Concești, banda lui Șuhan din Movila plus urători şi căiuţi din Hudești, respectiv Teioasa. Urăturile tradiționale au fost îmbinate cu ...  continuare »

Fara comentarii »

Parlamentarii judetului au primit mandatele. Au participat Soptica si Popescu, a lipsit Mihailescu VIDEO

Vineri, 14 Decembrie, 2012

Noii senatori şi deputaţi ai judeţului Botoşani au primit certificatele, care atestă câştigarea colegiilor unde au candidat, din partea judecătorului Lăcrămioara Axinte, preşedinte al Biroului Electoral Judeţean. Noii aleşi şi-au felicitat adversarii politici din timpul campaniei electorale şi şi-au urat succes reciproc în noul mandat. Proaspeţii parlamentari USL, PP-DD şi ARD au îngropat securea războiului politic şi au ciocnit un pahar de şampanie. ...  continuare »

5 Comentarii »

Soptica si Mihailescu sunt noii parlamentari de Darabani. Popescu este si el in carti

Luni, 10 Decembrie, 2012

Social-liberalii Şerban Mihăilescu şi Costel Şoptică s-au impus braţ la braţ în cursa pentru fotoliile din Parlamentul României. Progresistul Şerban Mihăilescu a adunat pe Colegiul Săveni-Darabani 34.909 voturi, adică un procent de 71, 34%, în timp ce liberalul Costel Şoptică a fost votat de 16.053 dintre alegătorii Colegiului Darabani, acumulând 71,93 % din sufragii. Marele perdant al acestor alegeri este dărăbăneanul Stelică Iacob Strugaru care a acumulat ...  continuare »

14 Comentarii »

S-a tras cortina peste alegerile parlamentare. USL-istii jubileaza, la Darabani, anticipand 70%

Duminica, 09 Decembrie, 2012

La Darabani, candidaţii social-liberali la Parlamentul României, Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu, sărbătoresc deja victoria. „Până acum s-au numărat 70% dintre buletinele de vot, iar procentajul meu este de  70-71%, până în prezent. Este posibil să fiu ales deputat cu cel mai mare număr de voturi din judeţ, iar în acest caz nu pot să fiu modest. D-l Mihăilescu are cu 1-2 procente mai puţin” a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Şoptică. 45% ...  continuare »

14 Comentarii »

Frig, fete dezbracate si atmosfera incendiara la spectacolul USL GALERIE FOTO & VIDEO

Joi, 06 Decembrie, 2012

Gerul de afară nu i-a oprit pe dărăbăneni să iasă din casă la spectacolul USL de joi, 6 decembrie. Petrecerea a fost deschisă de celebra interpretă de folclor, Margareta Clipa. Efortul artistei de a-i încălzi pe ce cei prezenți prin cântec și joc a avut succes doar pe jumătate. Următorii invitați au venit de peste Prut, şi anume frații Ștefăneţ care împreună cu Ion Paladi au reșit să-i determine pe câţiva dărăbăneni să se prindă în horă. Dacă ...  continuare »

15 Comentarii »

VIDEO Soptica promite teren de sport si invita la spectacol, de Sf. Nicolae. Vezi cine e cap de afis 

Luni, 03 Decembrie, 2012

stel Şoptică, social-liberalul care îşi doreşte un fotoliu de deputat pe Colegiul Darabani, a făcut turul Sălii de sport a Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” şi a dat mâna cu aproximativ toţi spectatorii finalei Cupei USL. În cadrul festivităţii de premiere a competiţiei, Şoptică le-a promis celor prezenţi că va face demersurile necesare pentru ca la Darabani să se construiască un teren de sport în aer liber. „Sunt adeptul dictonului Minte sănătoasă ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare