Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primarul de Mileanca a venit cu racheta, preotul Pinzariu a dat sfintirea pe cununie FOTOProgramată iniţial pentru orele 16:00, slujba de sfinţire a Cabinetului Parlamentar al deputatului Costel Şoptică a început cu aproximativ 45 de minute întârziere, deoarece la 16:40 au sosit preşedintele CJ Florin Ţurcanu împreună cu soţia sa Roxana Anuşca Ţurcanu şi deputatul Verginel Gireadă. Din această cauză pr. protopop Constantin Pînzariu a plecat să oficieze o cununie religioasă.

Până la sosirea parlamentarilor, primii ajunşi la noul cabinet al deputatului Şoptică au fost primarii PNL din zona oraşului Darabani. Ioan Ursachi (foto sus), primarul comunei Mileanca, a coborât din maşină cu o rachetă de tenis şi un set de mingi, afirmând că acesta este cadoul său de casă nouă pentru parlamentarul Costel Şoptică care este un împătimit al sportului alb. Exact în momentul în care deputatul Colegiului Darabani a parcat maşina în faţa sediului Cabinetului Parlamentar, alaiul unei nunţi intra pe poarta Bisericii Sf. Constantin şi Elena din localitate. În această situaţie, preotul protopop Pînzariu (foto stânga) a traversat strada pentru a oficia cununia religioasă a tinerilor dărăbăneni. Slujba de sfinţire a fost ţinută până la urmă de preoţii Avîrvărei şi Bordei şi a durat aproximativ 30 de minute.Citiţi şi:
Parlamentari, primari, presedinte CJ si directori PNL prezenti la sfintirea Cabinetului Parlamentar al deputatului Soptica GALERIE FOTO & VIDEO
Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăFlorin ŢurcanuIoan Ursachipr. Constantin PînzariuRoxana AnuscaVerginel Gireada
5:25 pm , 25 August, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare