Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Costel Şoptică

Dan „Modo” Dobrincu si Alin Andrus, remarcatii lui Serban Mihailescu FOTO & VIDEO

Luni, 03 Decembrie, 2012

Cu câteva minute înainte de fluierul de start al finalei Cupei USL, au sosit la Sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Leon Dănăilă” din Darabani, aspiranţii social-liberali la Parlamentul României, Şerban Mihăilescu şi Costel Şoptică. Senatorul progresist a luat loc la masa oficialilor competiţiei, iar în repriza a doua a preferat să vizioneze meciul împreună cu spectatorii Cupei USL. În cadrul festivităţii de premiere, candidatul la Senat pe Colegiul ...  continuare »

Fara comentarii »

Sancos a castigat Cupa USL, Bombardierul a terminat pe trei GALERIE FOTO

Luni, 03 Decembrie, 2012

Havârna a muncit mult în finala mică a Cupei USL, dar nu a rezistat în faţa fotbalului „tiki-taka” parcticat de Bombardierul, care a ocupat, în final, ultima treaptă a podiumului competiţiei. Lovitura de începere a marii finale a Cupei USL  a fost dată de candidatul social-liberal la Parlamentul României pe Colegiul Darabani, Costel Şoptică. Finala mare a oferit publicului un fotbal de calitate, în viteză. USL Team a „desenat” frumos jocul prin ...  continuare »

4 Comentarii »

CUPA USL cu Soptica la lovitura de start si primarul liberal de la Mileanca, „fan” PDL FOTO

Miercuri, 28 Noiembrie, 2012

Sancos şi-au respectat statutul de mare favoriţi ai competiţiei, zdrobindu-i pe Bombeni cu 15-2, atacantul Costel Dobrincu marcând nu mai puţin de 7 goluri, asta după ce Bombeni îi „bombardase” pe Galactici cu 2-1. Havârna s-a impus fără drept de apel (7-1) în faţa celor de la Naţional Arena, Roman Jităreanu realizând hattrick-ul pentru Havârna, iar Şoptică Team s-a înclinat în faţa team-ului din Drăguşeni cu 2-9. Drăguşeni se anunţă o nucă tare la ...  continuare »

1 Comentariu »

Preotul din Bajura a „blagoslovit crestineste”, cu pumnul, un USL-ist GALERIE FOTO

Miercuri, 28 Noiembrie, 2012

Duminică, 25 noiembrie, în timp ce se aflau în campanie electorală la Bajura, membrii echipei USL au fost martorii unui eveniment mai neobișnuit. Preotul din sat a sărit să-i aplice o corecție „creștinească” unuia dintre tinerii care fac parte din stafful electoral al lui Costel Şoptică. Conflictul nu a avut la bază politica; se pare că fiul preotului a fost implicat într-o altercație cu ceva timp în urmă, iar părintele a dorit acum să-l răzbune. ...  continuare »

8 Comentarii »

Costel Soptica: „Vad si va cred ca sunteti dezamagiti” VIDEO

Marti, 27 Noiembrie, 2012

Aspirantul la un fotoliu de deputat în Colegiul Darabani a spus că înţelege nemulţumirile oamenilor din zonă, el precizând că „Sunt născut în Suharău, sunt de-al d-voastră, de-al locului”. „Problemele d-voastră nu-mi sunt străine. Părinţii mei m-au invitat să trec astăzi pe la ei pentru că este ziua lui tata. Când eram în clasa a V-a, tatăl meu mi-a dat doi viţei, în primăvară, să-i crec până în toamnă. Recunosc că am mai tăiat nişte ...  continuare »

4 Comentarii »

Politicienii, in gura darabanenilor: „De unde atata hotie si potlogarie?” GALERIE FOTO

Marti, 27 Noiembrie, 2012

Candidatul USL la Camera Deputaţilor pe Colegiul Darabani, Costel Şoptică, şi Marius Budăi, care l-a reprezentat pe senatorul Şerban Mihăilescu, pretendentul la un nou fotoliu de parlamentar în Colegiul Săveni-Darabani, au venit duminica trecută în faţa dărăbănenilor împreună cu şefii Primăriei din localitate şi alţi aleşi dărăbăneni. Oamenii le-au prezentat politicienilor nemulţumirile şi necazurile cu care se confruntă, dar au avut puterea să-l ...  continuare »

4 Comentarii »

Spitalul din Darabani va fi, in final, sectie exterioara a Spitalului Judetean Botosani

Joi, 08 Noiembrie, 2012

Proiectul de HG înaintat Executivului pentru ultima şedinţă a Guvernului din data de 6 noiembrie, privind transformarea Spitalului Orăşenesc Darabani în secţie exterioară a Spitalului Municipal Dorohoi, s-a oprit la Ministerul Justiţiei, care a stabilit că unitatea sanitară din Darabani trebuie alipită Spitalului „Mavromati” din Botoşani, şi subordonată Consiliului Judeţean, care este ordonatorul de credite. În urma demersurilor făcute, candidaţii USL la ...  continuare »

4 Comentarii »

CS DARABANI-FC PALTINIS 4-3 Victorie cu imbranceli si contestatie la final GALERIE FOTO

Duminica, 04 Noiembrie, 2012

CS Darabani a câştigat la limită (4-3) în ultimul minut al prelungirilor, derby-ul zonei oraşului Darabani, cu vecinii de la FC Păltiniş. Jucătorii au dedicat victoria delegatului echipei, Mihai Plugaru, care a împlinit astăzi 49 de ani. Costel Romanescu şi Ioan Palalaie l-au contestat la final pe autorul „dublei” dărăbănenilor, Vasile Ştefănică, după ce oficialii oaspeţilor au făcut implicaţi într-un meleu, din care au fost „smulşi” de poliţiştii ...  continuare »

25 Comentarii »

USL-istii fac naveta Bucuresti-Botosani-Darabani in preajma campaniei electorale

Miercuri, 31 Octombrie, 2012

Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu, candidaţii Uniunii Social Liberale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 4 Darabani, respectiv Colegiul Senat Săveni-Darabani au devenit o prezenţă constantă în ultimul timp în Darabani. „Dacă vor voturile noastre trebuie să cunoască nevoile oamenilor din zona oraşului Darabani” a spus primarul Corneliu Aroşoaie în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local. „Vom lansa invitaţia la vot în cadrul unui ...  continuare »

2 Comentarii »

Proiecte aprobate de CL cu promisiuni de finantare de la CJ

Vineri, 12 Octombrie, 2012

Consilierii locali s-au întrunit joi, 11.10.2012, în şedinţă extraordinară şi au analizat trei proiecte de hotărâre care privesc reabilitarea accesului carosabil blocuri şi a terenului de sport din cadrul Asociaţiei de locatari nr. 2 plus amenajarea trotuarelor de pe str. 1 Decembrie, ieşirea spre Hudeşti. În condiţiile în care Primăria Darabani are în prezent datorii în valoare de 23,5 miliarde de lei vechi, speranţele de finanţare se îndreaptă spre ...  continuare »

5 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare