Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Parlamentari, in Hora Micii Uniri cu darabanenii. Soptica: „Pentru a primi, trebuie sa si dam ceva”La manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor au fost prezenţi la Darabani şi parlamentarii social-liberali Costel Şoptică şi Şerban Mihăilescu. Şoptică i-a felicitat pe organizatorii şi participanţii spectacolului de la Casa de Cultură „Theodor Balş”. De asemenea, parlamentarul liberal a precizat că nu se dezice de  Hotărârea Consiliului Local de a majora unele taxe şi impozite locale, anunţând că acest lucru se va întâmpla în scurt timp şi la Botoşani.

Costel Şoptică a spus că a declinat invitaţiile de a fi prezent la Iaşi la manifestările prilejuite de sărbătorirea a 154 de ani de la Unirea Principatelor Române şi a ales să sărbătorească acest eveniment la Darabani. „M-am simţit extraordinar. Am participat şi anul trecut la Darabani la celebrarea Micii Uniri, dar anul acesta evenimentul a fost organizat mult mai bine, poate şi datorită noii locaţii cu un spaţiu mai larg, Casa de Cultură „Theodor Balş”. Am fost bucuroşi, eu şi senatorul Şerban Mihăilescu, să ne aflăm cu această ocazie în mijlocul dărăbănenilor. Îl felicit pe Lucian Florea pentru maniera în care a organizat acest spectacol, pe membrii Clubului Copiilor, elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” şi pe toţi ceilalţi participanţi la acest eveniment” a declarat pentru Darabaneni.ro, Şoptică.

Mihăilescu şi Şoptică au mers apoi la Drăguşeni pentru a-i face campanie electorală candidatului USL, Eugen Nechita, la primăria comunei, iar deputatul liberal a participat ieri, 25 ianuarie, la o întâlnire în Coţuşca, unde a fost prezent şi preşedintele CJ, Florin Ţurcanu. De asemenea, Şoptică s-a întâlnit cu un grup de fermieri din Colegiul Darabani cărora le-a comunicat cuantumul noilor taxe şi impozite pe terenuri agricole şi animale. Şoptică a explicat de ce s-au majorat unele taxe şi impozitele la Darabani şi a spus că acest lucru se va întâmpla şi la Botoşani cât de curând. „Primăria Darabani are arierate enorme în comparaţie cu bugetul local. Efortul nostru de la judeţ şi centru de a achita aceste arierate şi a trece pe plus pentru a putea construi ceva impune şi un mic efort din partea dărăbănenilor. Acea actualizare cu 16 % a taxelor şi impozitelor locale poate pentru puţini dărăbăneni va fi o corvoadă. Pentru a primi, trebuie să şi dăm ceva. Acei bani rămân în folosul comunităţii, nu se duc în altă parte. Nu mă dezic de acea Hotărâre a Consiliului Local Darabani. Fiţi convinşi că şi la Botoşani se vor modifica taxele şi impozitele locale. Am citit o declaraţie de presă în care primarul Portariuc a început deja să nuanţeze această chestiune. Premierul Ponta a spus foarte clar că toate primăriile care au arierate trebuie să se alinieze la această mărire a impozitelor şi taxelor locale” a spus Şoptică.    


Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăŞerban MihăilescuLucian FloreaFlorin ŢurcanuCotuscaCasa de Cultura „Theodor Bals”Mica UnireDraguseniColegiul DarabaniUnirea Principatelor Romane
6:38 pm Sambata, 26 Ianuarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare