Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Corneliu Aroşoaie

UNGURENI si VLASINESTI au batut CUPA la Darabani cu suporteri patimasi, vuvuzele si primar in galerie FOTO & VIDEO

Duminica, 15 Iunie, 2014

Până în sezonul recent încheiat, mult hulita arenă din Darabani a devenit acum Mecca fotbaliştilor din campionatul judeţean care apreciază condiţiile foarte bune care există la Stadionul Orăşenesc, inclusiv grătarul pregătit de gazde. După numai 4 minute de joc, Marius Fluerariu pasează excelent pe culoar pentru Bogdan Condurache, care deschide scorul şi se părea că Rapidul va deraia la Darabani. Nu a fost să fie pentru că Palalaie & Co echilibrează ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabanenii si-au comemorat eroii „Sa ne amintim cine-am fost si suntem” GALERIE FOTO & VIDEO

Vineri, 30 Mai, 2014

Preoţii Constantin Pînzariu şi Dumitru Avîrvărei au oficiat o slujbă de pomenire a eroilor neamului, după ce elevii dărăbăneni au intonat imnul naţional. „Este o zi importantă pentru România şi pentru noi dărăbănenii, o zi cu un deosebit aspect în ceea ce priveşte cinstea eroilor care au căzut pe câmpul de luptă şi noi, dărăbănenii, suntem alături de familiile lor” a spus în deschiderea manifestării, Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani. ...  continuare »

Fara comentarii »

REZULTATE FINALE Darabanenii au inrosit buletinele de vot. PDL-istii dejucati de actorul Diaconu in „La blocuri” si-n Cornesti

Marti, 27 Mai, 2014

Surprinzător este faptul că independentul Diaconu a obţinut mai multe voturi decât PDL, principala formaţiune politică aflată la guvernare acum doi ani, în Corneşti (scor 27-25) şi la Secţia de votare 114 (scor 33-27), unde şi-au exercitat dreptul electoral dărăbănenii care locuiesc la blocurile din zona centrală a oraşului. În rest, social-democraţii au condus detaşat în toate cele 9 secţii de votare din zona oraşului Darabani. Mai mult, la Conceşti, în ...  continuare »

Fara comentarii »

Primarul Corneliu Arosoaie a votat. „Ca vor veni la guvernare cei care dorim noi, ca nu vor veni, speram ca populatia sa traiasca mult mai bineFOTO

Duminica, 25 Mai, 2014

„Prin schimbarea unor legi, sperăm să se orienteze mai mult către ţările care au intrat mai târziu în Comunitatea Europeană...Că vor veni la guvernare cei care dorim noi, că nu vor veni, sperăm ca populaţia să trăiască mult mai bine ca în prezent...Mai puţin mă interesează cine este şeful statului, dacă o iau din punct de vedere politic, cât mă interesează bunăstarea populaţiei. Nu vreau să fiu nici pesimist, nici prea optimist, dar cred că vom ...  continuare »

Fara comentarii »

Pleiada de politicieni cu ministrul Sova in frunte, prezenti la Darabani GALERIE FOTO

Joi, 22 Mai, 2014

Parlamentarii au fost întâmpinaţi de edilul şef al urbei, primarul Corneliu Aroşoaie. Prefectul Costică Macaleţi a fost prezent şi el la Darabani înaintea reprezentanţilor alianţei politice PSD-UNPR-PC. După ce au dat mâna cu mai mulţi dărăbăneni prezenţi în faţa Casei de Cultură „Theodor Balş”, politicienii au intrat în sală, la prezidiu luând loc Dan Şova, Şerban Mihăilescu, Doina Federovici, Andrei Dolineaschi, primarul Aroşoaie, dar şi ...  continuare »

Fara comentarii »

VIDEO Arosoaie l-a invitat pe Dragnea la Darabani: „Rezolv eu sa ridicam bariera de la calea ferata din Dorohoi”

Duminica, 18 Mai, 2014

După ce primarul Dorin Alexandrescu a prezentat, printre altele, proiectul ANL din municipiul vecin şi i-a invitat pe şefii Guvernului să viziteze Dorohoiul, Aroşoaie a abordat şi el aceste subiecte în alocuţiunea sa. „Şi noi ca şi celelalte oraşe avem documentaţia depusă pentru ANL, avem  depusă documentaţia pentru 48 de apartamente şi vile, pentru că suntem o zonă de pe malul Prutului, îmi pare rău să vă spun, e un pic mai sărăcăcioasă, vă ...  continuare »

Fara comentarii »

Arosoaie i-a solicitat lui Ponta linie de garda si inca 10 paturi pentru spitalul din Darabani GALERIE FOTO

Vineri, 16 Mai, 2014

Aroşoaie a sosit la Primăria Botoşani la 12:15 împreună cu senatorul Şerban Mihăilescu. Primarul oraşului Darabani a luat cuvântul în faţa mai marilor PSD, după omologul său din Dorohoi, Dorin Alexandrescu. Edilul şef al urbei şi-a început alocuţiunea prin a-i adresa mulţumiri premierului pentru că s-a redeschis unitatea spitalicească din Darabani. Nici nu a apucat Aroşoaie să termine prima propoziţie, că Victor Ponta l-a întrebat: „Ce face spitalul?” ...  continuare »

Fara comentarii »

Proiect de peste 18 miliarde pentru modernizarea strazilor de legatura ale orasului cu cartierul Cornesti

Sambata, 10 Mai, 2014

„Supun spre aprobare participarea Consiliului Local al oraşului Darabani la Programul Naţional de Dezvoltare Locală, subprogramul regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor, în vederea obţinerii finanţării pentru investiţia „Modernizarea străzi de legătură oraş Darabani-cartier Corneşti” se precizează în expunerea de motive a primarului Corneliu Aroşoaie, care nu a fost însă prezent la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local, deoarece era ...  continuare »

Fara comentarii »

Eveniment cu semnificatie dubla la Darabani: 96  de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania si 73 de ani de la masacrele Fantana Alba si Lunca GALERIE FOTO & VIDEO

Luni, 07 Aprilie, 2014

Profesori, șefi de ONG -uri și reprezentanți ai administrațiilor publice locale de pe ambele maluri ale Prutului, din Ucraina, Republica Moldova și România s-au întâlnit la Darabani, duminică 6 aprilie 2014, pentru a celebra Unirea Basarabiei cu Regatul României și a comemora masacrele de la Fântâna Albă și Lunca. Evenimentul a fost organizat de Asociația „Prietenii Basarabiei, Bucovinei și Ținutului Herței” în colaborare cu Primăria și Consiliul Local ...  continuare »

Fara comentarii »

Turcanu ii raspunde lui Arosoaie: „In loc sa-si faca treaba, primarul de la Darabani vine cu povesti nemuritoare...Sa incalc legislatia ca sa am fata umana?”

Miercuri, 02 Aprilie, 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Florin Ţurcanu, a susţinut astăzi, 2 aprilie 2014, o conferinţă de presă, la finele căreia a lansat mai multe acuze la adresa primarului oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie. Contraatacul şefului judeţului vine ca urmare a atacului mai mult sau mai puţin voalat al edilului şef din ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local Darabani, datorită faptului că oraşului Darabani nu i-au fost alocate fonduri pentru finanţarea ...  continuare »

Fara comentarii »

Tirniceru „loveste” din nou: „...In doua mandate nu ati reusit sa aduceti la Primarie macar o trotineta, in al treilea poate luati niste ventile pentru ea”

Luni, 31 Martie, 2014

Dan Tîrniceru-Ifrim a monopolizat din nou capitolul „Diverse”  din cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local. Colegii i-au dat „ignore” în momentul în care consilierul independent enumera subiectele interpelării adresate primarului Corneliu Aroşoaie. „Văd că nu mi se acordă atenţie. Nu-i nimic, vorbesc mai tare” a spus Tîrniceru. Alesul local nu a fost impresionat de răspunsurile edilului şef al urbei, atacându-l cu: „Aţi avut două mandate, în ...  continuare »

Fara comentarii »

Arosoaie are si vesti bune pentru darabaneni: „Am semnat protocolul de predare al proiectului de reabilitare a Casei de Cultura”

Luni, 31 Martie, 2014

Primarul Corneliu Aroşoaie, prezent în ultima zi a lunii martie în capitală, a transmis dărăbănenilor prin intermediul publicaţiei Darabaneni.ro că a primit OK-ul de la Compania Naţională de Investiţii (CNI) pentru proiectul de reabilitare şi dotare a Casei de Cultură „Theodor Balş” din localitate. De asemenea, oficialii Ministerului Dezvoltării i-au spus edilului şef al urbei că sunt de acord cu proiectul de asfaltare din Corneşti şi Teioasa cu condiţia ...  continuare »

Fara comentarii »

Arosoaie: „Pentru dl. Turcanu am avut o mare stima, s-a mai micsorat, inca o mai am...Ar trebui sa aiba o fata umana conducatorii CJ”

Sambata, 29 Martie, 2014

Primarul oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie, şi-a vărsat năduful în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local vizavi de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Florin Ţurcanu, supărarea edilului şef al urbei fiind nealocarea unei sume de bani pentru investiţii în oraşul Darabani în şedinţa ordinară de CJ de săptămâna aceasta. Edilul şef al urbei a amintit şi de faptul că a făcut nenumărate adrese către autorităţile judeţene în vederea decontării ...  continuare »

Fara comentarii »

Ionel Nenisca: „Totusi, la cetateni ce le spun?VEZI raspunsul lui Soptica cu „pixul lui Turcanu” VIDEO

Duminica, 30 Martie, 2014

Consilierul local Ionel Nenişcă, despre care colegul său Dan Tîrniceru-Ifrim a afirmat că este „avocatul primarului Corneliu Aroşoaie”, a făcut o interpelare deputatului Colegiului Darabani, Costel Şoptică, în legătură cu promisiunile neonorate din campania electorală. „Noi am umblat din casă în casă pentru dl. preşedinte de CJ, pentru d-voastră, prin Darabani, Conceşti, Hudeşti şi am spus că dl. deputat este, va drege, va face, iar preşedintele CJ ...  continuare »

Fara comentarii »

CAPAT DE LINIE pentru Nord Express la Darabani? Conducerea Primariei vrea rezilierea contractului cu firma de transport

Duminica, 30 Martie, 2014

Pe ordinea de zi a ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local a existat iniţial şi un proiect de hotărâre privind rezilierea contractului de concesiune nr. 39 din 29.05.2012 încheiat între Primăria Darabani şi SC Nord Express Trans SRL, dar proiectul respectiv a fost retras în ultimul moment şi consilierii nu au mai apucat să voteze, edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, afirmând că există temei legal de reziliere pentru că societatea nu şi-a plătit ...  continuare »

Fara comentarii »

Sedinta furtunoasa de CL: doi primari, consilier judetean si deputat cu „executie in fata camerelor” GALERIE FOTO

Sambata, 29 Martie, 2014

Spiritele s-au încins treptat în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local (CL) din data de 27 martie 2014, la care au luat parte şi deputatul Costel Şoptică, primarul comunei Conceşti, Costel Nazare sau consilierul judeţean Lucian Aroşoaie. Mărul discordiei a fost reprezentat de nealocarea de către Consiliul Judeţean (CJ) a 2 miliarde de lei vechi pentru investiţii în oraşul Darabani, bani cu care primarul Corneliu Aroşoaie a spus că ar fi demarat proiectele de ...  continuare »

Fara comentarii »

Consilierul edilului sef Corneliu Arosoaie investit purtator de cuvant al Primariei Darabani

Vineri, 28 Martie, 2014

Paulică Zahariea, secretarul oraşului Darabani, a întocmit raportul de specialitate al proiectului de hotărâre, precizând că propunerea lui Aroşoaie pentru funcţia de purtător de cuvânt al Primăriei se încadrează în prevederile legislaţiei în vigoare. Zahariea a numărat 17 voturi pentru adoptarea acestei hotărâri, chiar dacă în sală erau prezenţi în acel moment doar 16 consilieri, mai puţin democrat-liberalul Iulian Iordache care a ajuns mai târziu la ...  continuare »

Fara comentarii »

ANUL ELECTORAL, BUCURIA SOFERILOR? Noi covoare asfaltice pana la Botosani. Director general DRDP Iasi: „Nu vreau sa se supere pe mine dl. Arosoaie”

Marti, 25 Martie, 2014

Nu aduce anul ce aduce...urna. Nu se ştie cât vor schimba în bine viaţa dărăbănenilor cele două scrutine electorale de anul acesta, dar sunt şanse foarte mari ca şoferii să aibă până la sfârşitul anului un drum civilizat de la Darabani până în municipiul reşedinţă de judeţ, via Dorohoi, deoarece guvernanţii promit noi covoare asfaltice pe cele două drumuri naţionale DN 29A şi DN 29B. Ovidiu Mugurel Laicu, directorul general al Direcţiei Regionale de ...  continuare »

Fara comentarii »

LOVITURA DE TEATRU Sigiliu pus pe biroul unui functionar public din cadrul Primariei Darabani FOTO

Sambata, 08 Martie, 2014

Conducerea Primăriei Darabani a dispus marţi, 4 martie a.c., sigilarea biroului auditorului intern, Daniel Balahura. Edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, a spus că urmează să verifice laptopul funcţionarului public pentru a afla ce secrete divulgă din cadrul instituţiei pe care o conduce. Neînţelegerile au apărut în momentul în care lui Balahura i-a fost respins dosarul de avansare de la gradul de auditor principal la cel superior, iar funcţionarul a spus că va ...  continuare »

Fara comentarii »

Tirniceru, „atac” la social-democrati, chiar si in lipsa: „...Din alea 3 gasti de la PNL, cati presedinti sunt?”

Duminica, 02 Martie, 2014

Tîrniceru a adus aminte de emisiunea de la TeleM în care primarul Corneliu Aroşoaie a fost invitat, consilierul independent afirmând că primarul s-a lăudat la televizor cu proiectul de asfaltare de la Darabani care „a început în 2007, trebuia finalizat în 2008, dar un fost deputat de Darabani a spus că va fi finalizat în 2012 ca să nu mai cheltuim alţi bani pentru campania electorală, ceea ce s-a realizat în 2013”. Tîrniceru l-a ironizat pe edilul şef al urbei ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare