Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabanenii si-au comemorat eroii „Sa ne amintim cine-am fost si suntem” GALERIE FOTO & VIDEO


De Înălţatarea Domnului, dărăbănenii s-au adunat la prânz în faţa Statuii Eroilor din centrul urbei, pentru a cinsti memoria celor care s-au jertfit pentru apărarea patriei. S-au depus coroane de flori, iar corul format din elevii Liceului „Dimitrie Cantemir” şi Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” a cântat câteva cântece patriotice.

Preoţii Constantin Pînzariu şi Dumitru Avîrvărei au oficiat o slujbă de pomenire a eroilor neamului, după ce elevii dărăbăneni au intonat imnul naţional. „Este o zi importantă pentru România şi pentru noi dărăbănenii, o zi cu un deosebit aspect în ceea ce priveşte cinstea eroilor care au căzut pe câmpul de luptă şi noi, dărăbănenii, suntem alături de familiile lor” a spus în deschiderea manifestării, Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani.

Trebuie să aducem un prinos de recunoştinţă întregului popor român, care, împreună cu crucea, a rezistat secole de-a rândul în faţa păgânilor şi duşmanilor...Spunea Thales, aşa cum ne tratăm părinţii, aşa ne vor trata şi copiii, aşa că, aducând un prinos de recunoştinţă străbunilor şi eroilor noştri facem un act de pioşenie şi o răsplată pentru faptele lor” a precizat Octav Teioşanu, profesorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. Corul coordonat de profesorul Constantin Florea a încântat asistenţa cu câteva cântece patriotice, iar reprezentanţii mai multor instituţii au depus coroane de flori.

VIDEO


Click pe prima imagine pentru a viziona Galeria foto a evenimentului


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu Aroşoaiepr. Dumitru Avîrvăreipr. Constantin PînzariuOctav TeiosanuInaltarea Domnului
9:59 am Vineri, 30 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare