Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ionel Nenisca: „Totusi, la cetateni ce le spun?VEZI raspunsul lui Soptica cu „pixul lui Turcanu” VIDEOProvocat de social-democraţi în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local (CL), deputatul liberal Costel Şoptică a făcut o dezvăluire, lansând o posibilă cauză a fondurilor insuficiente din România. De asemenea, parlamentarul le-a transmis dărăbănenilor mai „plastic” faptul că banii judeţului nu sunt împărţiţi după bunul plac al preşedintelui Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu.

Consilierul local Ionel Nenişcă, despre care colegul său Dan Tîrniceru-Ifrim a afirmat că este „avocatul primarului Corneliu Aroşoaie”, a făcut o interpelare deputatului Colegiului Darabani, Costel Şoptică, în legătură cu promisiunile neonorate din campania electorală. „Noi am umblat din casă în casă pentru dl. preşedinte de CJ, pentru d-voastră, prin Darabani, Conceşti, Hudeşti şi am spus că dl. deputat este, va drege, va face, iar preşedintele CJ este omul cu bani, aşa ni s-a spus într-o şedinţă organizată la mine (n.r.-Casa Andrei). Vă rog să daţi un răspuns acum consilierilor USL ce putem spune acum populaţiei? Oamenii sunt zilnic în oraş, văd ce se întâmplă, este nevoie de 2 miliarde şi nu trebuia să se ajungă aici. S-au spus multe, trebuie să fim sinceri. În primul rând am spus că dl. preşedinte de la CJ este omul cu bani. Acuma ne izbim de nişte lucruri, am rămas... 2 miliarde, ca să începem....Acum mai aşteptăm un an-doi şi nici nu am început aceste proiecte? Haideţi să începem nişte proiecte! Acum mai aşteptăm să treacă un an-doi şi nu le-avem începute? Haideţi să le-ncepem ca să le-avem la anul începute....Păi ce facem?...În Darabani sunt oameni cinstiţi, oameni care muncesc, oameni care au capul pe umeri...Iar şi iar şi iar...De ce nu s-a greşit cu 10 miliarde la Darabani?...Totuşi, la cetăţeni ce le spun?” a afirmat Ionel Nenişcă.

Parlamentarul a punctat faptul că în prezent se află în opoziţie şi a promis că data viitoare oraşului Darabani i se vor aloca o şesime din fondurile puse la dispoziţie de Consiliul Judeţean.

Consider, d-le preşedinte, că şedinţa de CL s-a încheiat ca să putem purta aceste discuţii strict politice de acum... Nu e treaba mea să spun lucrul ăsta, dar îl spun cu tot riscul pe care îl am. Aţi văzut că d-şoara Petrescu a ieşit şi a spus că-i lipsesc 6 sute şi ceva de milioane, eu, când a fost la Botoşani dl. Chiţoiu, la întoarcere în Bucureşti, din întâmplare am mers cu omul respectiv şi mi-a spus că în 2014 nu ne ajung vreo 2 miliarde. Deci de anul trecut ştia omul, că avea o socoteală făcută. Vine d-şoara şi spune că-i lipsesc 600 şi ceva de milioane în 3 luni, se vede treaba că o să lipsească 3 din bugetul României. Venim la CJ, eu doar presupun că este aşa, nu o luaţi de bună... Dacă CJ prin consilierul Lucian Aroşoaie care este în sală şi face parte din Comisia de buget şi finanţe arată că are la dipoziţie o sumă, oricât de mică ar fi suma respectivă, eu vă promit că a şasea parte din suma respectivă va ajunge la Darabani. Dacă are 6 miliarde, eu plec din partid dacă nu-mi dă 1 miliard care i se cuvine colegiului meu...” a replicat deputatul Costel Şoptică.Poate dă Dumnezeu şi dă 12 şi tăiem astea două” a intervenit primarul Aroşoaie în stilu-i caracteristic. Atâta timp cât, repet, nimeni nu a primit, despre ce vorbim aici? Că trebuiau 2 miliarde la Darabani? Sunt de acord cu d-voastră? Dacă aplicăm pe POR (n.r.-Programul Operaţional Regional) trebuie să venim cu bucăţica efectivă a Primăriei Darabani şi dacă nu are, trebuie să-şi facă credit...Eu rămân surprins că la nivelul d-voastră de consilieri orăşeneşti îmi este foarte greu să înţeleg că nu-nţelegeţi. Vreţi s-o manipulaţi, s-o întoarceţi aşa dintr-o dată, că totu-i la pixul lui Ţurcanu şi ăla nu vrea. Ei, nu e aşa” a mai precizat Şoptică. Democrat-liberalul Alin Gîrbaci nu a rămas indiferent la contrele rivalilor din campania electorală anterioară, când consilierul a candidat la Primăria Darabani. „Dacă în campania electorală aţi mers împreună şi acum trebuie să răspundeţi împreună” a spus Gîrbaci.

Citiţi şi:
Sedinta furtunoasa de CL: doi primari, consilier judetean si deputat cu „executie in fata camerelor” GALERIE FOTO
Te-ar mai putea interesa si:  Costel ŞopticăCorneliu AroşoaieFlorin ŢurcanuAlin Girbaci
1:51 am , 30 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare