Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Tirniceru „loveste” din nou: „...In doua mandate nu ati reusit sa aduceti la Primarie macar o trotineta, in al treilea poate luati niste ventile pentru ea”Consilierul independent Dan Tîrniceru-Ifrim a avut acelaşi „tonus” ridicat şi în ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local, „ţinta” sa favorită fiind, ca de obicei, primarul Corneliu Aroşoaie. Intervenţiile vulcanice ale alesului independent i-au adus critici din partea colegilor de şedinţă, cea mai categorică fiind Galia Hrimiuc care a afirmat despre Tîrniceru că este lipsit de bun simţ.

Dan Tîrniceru-Ifrim a monopolizat din nou capitolul „Diverse”  din cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local. Colegii i-au dat „ignore” în momentul în care consilierul independent enumera subiectele interpelării adresate primarului Corneliu Aroşoaie. „Văd că nu mi se acordă atenţie. Nu-i nimic, vorbesc mai tare” a spus Tîrniceru. Alesul local nu a fost impresionat de răspunsurile edilului şef al urbei, atacându-l cu: „Aţi avut două mandate, în două mandate nu aţi reuşit să aduceţi la Primărie măcar o trotinetă, în al treilea poate luaţi nişte ventile pentru ea”. În timpul atacurilor furibunde ale lui Tîrniceru, social-democrata Galia Hrimiuc a răbufnit: „Dacă dl. nu dă dovadă de civilizaţie, ne ridicăm şi plecăm toţii, îi lipseşte cu desăvârşire bunul simţ”, timp în care Tîrniceru se „încărca” cu informaţii de la vecinii din sală pentru a pregăti un nou atac şi nici nu a conştientizat „palma” colegei, aşa că nu i-a dat nici o replică.

„Hotărăşte-te, ori mă critici, ori mă lauzi”Consilierul local a recunoscut că l-a lăudat pe Aroşoaie pentru contribuţia la asfaltarea DN 29A care traversează oraşul, fapt care l-a „bulversat” pe primar. „Hotărăşte-te, ori mă critici, ori mă lauzi” i-a transmis edilul şef lui Tîrniceru. „D-voastră puneţi problema de ce s-a făcut asfalt la Darabani?” l-a întrebat primarul pe consilier, apoi s-a adresat celorlalţi aleşi: „Împreună cu d-voastră am făcut proiecte de hotărâri, studii de fezabilitate, documentele care s-au întocmit, vă rog să veniţi la şedinţe şi să fiţi siguri când votaţi şi cum votaţi, iar acest asfalt este meritul tuturor care au fost la guvernare pe timpul USL-ului„Reziliem tot!”

După câteva replici ironice ale lui Aroşoaie, primarul a ieşit la rampă cu o sesizare conform căreia firma condusă de Tîrniceru a concesionat 10 ari de teren în Obor, dar în realitate foloseşte o suprafaţă mai mare, edilul şef menţionând că urmează să se facă verificări în acest sens, iar consilierii din spatele sălii au sărit imediat în „apărarea” colegului lor, exlamând: „Reziliem tot!”. Consilierul independent a propus ca fiecare căruţă care intră în balastiera Primăriei să achite o taxă de 10 lei, precizând că: „Eu pentru fiecare angajat plătesc la 850 lei, salariul minim pe economie, dau 450 de lei la stat”, primind replica: „Dacă dădeaţi 500 nu aveaţi mâna în gips”, dar Tîrniceru nu a rămas dator: „Dau cu stânga, nu-s gipsat ca alţii

Pentru scurt timp „bătălia” s-a bazat mai mult pe strategie, când patronul firmei de distribuţie a buteliilor i-a spus lui Aroşoaie că „D-voastră practicaţi tactica cartonaşului galben, dar având în vedere că mai sunt şi observatori...Atenţie la tabla de şah!”, dar primarul i-a dat de înţeles consilierului local că, de fapt, el arbitrează partida şi îi poate arăta oricând cartonaşul roşu lui Tîrniceru.

Citiţi şi:
Tirniceru, „atac” la social-democrati, chiar si in lipsa: „...Din alea 3 gasti de la PNL, cati presedinti sunt?”
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimGalia HrimiucCL Darabani
11:57 pm Luni, 31 Martie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare