Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Pleiada de politicieni cu ministrul Sova in frunte, prezenti la Darabani GALERIE FOTO

Cu patru zile înaintea alegerilor europarlamentare, ministrul Transporturilor, Dan Şova a efectuat miercuri, 21 mai 2014, o vizită fulger în judeţul Botoşani. În jurul orelor 19:00, vicepreşedintele PSD a sosit în Darabani, fiind însoţit de senatorii Şerban Mihăilescu, Doina Federovici şi deputatul Andrei Dolineaschi. Federovici a purtat o ie, în ton cu sloganul PSD-UNPR-PC folosit în această campanie electorală: „Mândru că sunt român”.

Parlamentarii au fost întâmpinaţi de edilul şef al urbei, primarul Corneliu Aroşoaie. Prefectul Costică Macaleţi a fost prezent şi el la Darabani înaintea reprezentanţilor alianţei politice PSD-UNPR-PC. După ce au dat mâna cu mai mulţi dărăbăneni prezenţi în faţa Casei de Cultură „Theodor Balş”, politicienii au intrat în sală, la prezidiu luând loc Dan Şova, Şerban Mihăilescu, Doina Federovici, Andrei Dolineaschi, primarul Aroşoaie, dar şi omologii săi din Hudeşti şi Conceşti, Viorel Atomei şi Costel Nazare care au fost cei mai aclamaţi, plus Marius Budăi, directorul Casei Judeţene de Pensii. În sală au fost prezenţi mai mulţi membri PSD şi simpatizanţi ai acestei formaţiuni politice din Darabani şi localităţile limitrofe, consilieri locali şi funcţionari ai Primăriei. În primul rând a luat loc Ovidiu Mugurel Laicu, directorul general al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, dar şi Viorel Zacreţchi, fostul şef al Secţiei Drumuri Naţionale Botoşani, cărora primarul Aroşoaie le-a mulţumit pentru realizarea covorului asfaltic care traversează oraşul. „Vă daţi seama că în mijlocul d-voastră se află oameni de vază, oameni luminoşi, frumoşi, oameni care aşteptă de la guvernarea PSD un viitor luminat” a spus Aroşoaie.Încă sunt multe de făcut şi am eu certitudinea şi garanţia că până ies eu la pensie d-voastră ne veţi ajuta cu ceea ce este nevoie” i-a transmis edilul şef al urbei lui Şova, pe care l-a „avansat” la un moment dat în funcţia de prim-ministru. Andrei Dolineaschi a spus că se simte acasă la Darabani, unde a copilărit, dar a  nu a mai intrat din 1985 în fostul cinematograf care urmează să fie modernizat, proiect despre care senatorul Doina Federovici a anunţat că va primi finanţare în acest an. Deputatul din Dorohoi a chemat oamenii la vot pentru „a da un semnal puternic pentru ceea ce se va întâmpla la toamnă”, când doreşte ca Victor Ponta să fie preşedintele României. Dolineaschi a promis modernizarea drumului naţional Botoşani-Dorohoi-Darabani şi locuinţe ANL pentru dărăbăneni. „Nu voi uita niciodată de unde am plecat” a afirmat Dolineaschi.

Anii trec foarte repede mai ales când ai ce face” a afirmat şi progresistul Şerban Mihăilescu, care a enumerat realizări precum redeschiderea spitalului, reabilitarea DN 29A şi menţinerea în viaţă a Parchetului şi Judecătoriei Darabani. „Pun umărul de câte ori pot pentru rezolvarea problemelor din oraşul Darabani şi comunele limitrofe...Eu sunt mândră că sunt româncă. D-voastră sunteţi?” s-a adresat şi Doina Federovici asistenţei. „Sunt cel mai bogat nepot din judeţul Botoşani pentru că am 106.000 de bunici” a precizat şi Marius Budăi, legat de instituţia pe care o conduce. „Vreau ca şi locuitorii din oraşul Darabani şi din celelalte localităţi să se bucure de aceleaşi condiţii care se bucură locuitorii din comuna Conceşti: ...apă, canal, asfalt” a spus Costel Nazare. Viorel Atomei i-a invitat pe cei prezenţi la bal la Alba. În final, o parte dintre potenţialii alegători prezenţi în sală s-au adunat pe pietonalul din centrul oraşului pentru a primi mici şi bere. (foto: Cristian RĂCNEA-Cristian Studio)

Click pe prima fotografie pentru a viziona peste 30 de imagini de la acest evenimentTe-ar mai putea interesa si:  Şerban MihăilescuCorneliu AroşoaieAndrei DolineaschiCostel NazareViorel AtomeiPSDDoina FederoviciMarius BudaiDan Sova
5:42 pm Joi, 22 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare