Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CJ Botoşani

PSD schimbă garda de consilieri judeţeni dărăbăneni

Joi, 21 Aprilie, 2016

Singurul primar de pe lista social-democraţilor pentru Consiliul Judeţean la alegerile locale din 5 iunie este Costel Nazare, edilul şef al comunei Conceşti, despre care s-a vehiculat faptul că ar candida la Camera Deputaţilor în toamnă, dar se pare că Nazare se va mulţumi deocamdată cu fotoliul de consilier judeţean. Ionel Nenişcă este al doilea dărăbănean din PSD care aspiră la un post de consilier judeţean, acesta fiind în prezent la primul său mandat de ...  continuare »

Fara comentarii »

118 mii lei repartizaţi oraşului Darabani pentru drumuri comunale şi judeţene „Roata se întoarce”

Sambata, 09 Ianuarie, 2016

Proiectul a născut controverse, PSD-iştii afirmând că banii au fost impărţiţi fără nici o logică. Cu toate acestea, edilul şef al oraşului Darabani, primarul Corneliu Aroşoaie este înţelegător, afirmând că în condiţiile unui bugetul sărac, în alte situaţii poate oraşul Darabani a fost cel avantajat, în defavoarea altor unităţi administrative. „Pe judeţ au venit prea puţini bani pentru drumuri cât şi pentru echilibrarea bugetelor locale. Aici ...  continuare »

Fara comentarii »

Arosoaie: „Pentru dl. Turcanu am avut o mare stima, s-a mai micsorat, inca o mai am...Ar trebui sa aiba o fata umana conducatorii CJ”

Sambata, 29 Martie, 2014

Primarul oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie, şi-a vărsat năduful în cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local vizavi de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Florin Ţurcanu, supărarea edilului şef al urbei fiind nealocarea unei sume de bani pentru investiţii în oraşul Darabani în şedinţa ordinară de CJ de săptămâna aceasta. Edilul şef al urbei a amintit şi de faptul că a făcut nenumărate adrese către autorităţile judeţene în vederea decontării ...  continuare »

Fara comentarii »

Sedinta furtunoasa de CL: doi primari, consilier judetean si deputat cu „executie in fata camerelor” GALERIE FOTO

Sambata, 29 Martie, 2014

Spiritele s-au încins treptat în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local (CL) din data de 27 martie 2014, la care au luat parte şi deputatul Costel Şoptică, primarul comunei Conceşti, Costel Nazare sau consilierul judeţean Lucian Aroşoaie. Mărul discordiei a fost reprezentat de nealocarea de către Consiliul Judeţean (CJ) a 2 miliarde de lei vechi pentru investiţii în oraşul Darabani, bani cu care primarul Corneliu Aroşoaie a spus că ar fi demarat proiectele de ...  continuare »

Fara comentarii »

750.000 lei repartizati de Consiliul Judetean orasului Darabani. Corneliu Arosoaie: „E bine”

Luni, 13 Ianuarie, 2014

Primarul oraşului Darabani nu a participat la şedinţa consultativă programată de şefii judeţului în prima zi a săptămânii, afirmând că a avut o întâlnire sâmbătă, 11 ianuarie a.c., cu deputatul Andrei Dolineaschi şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, pe tema bugetului judeţului. „Anul trecut am avut cu 1 miliard mai mult, dar în raport cu ce s-a defalcat pentru judeţul Botoşani, e bine. S-a calculat după o formulă în funcţie de ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI mesajul presedintelui Consiliului Judetean de Anul Nou pentru botosaneni

Miercuri, 01 Ianuarie, 2014

“La cumpăna dintre ani, doresc să vă transmit cele mai călduroase urări de bine, sănătate, liniște, bucurii și să aveți speranța unei vieți mai bune, deoarece încheiem împreună un an în care am reușit să realizăm lucruri importante pentru județul Botoșani. Începem un nou an cu multe provocări, în care am obligația să îmi continui angajamentele asumate în momentul în care mi-ați acordat încrederea dumneavoastră. Doresc să vă asigur de tot ...  continuare »

Fara comentarii »

DIVERSE by Dan Tirniceru Ifrim versus Corneliu Arosoaie

Miercuri, 11 Decembrie, 2013

„Acestea fiind spuse, dăm cuvântul d-lui Tîrniceru, la Diverse” a fost introducerea pe care i-a făcut-o lui Tîrniceru, preşedintele de şedinţă, Florin Ignat. Consilierul local independent şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că nu are timp suficient pentru a analiza proiectele de hotărâre pe care trebuie să le voteze în cadrul şedinţelor de CL. „În aprilie s-a votat în şedinţă de CL ca fiecare consilier să primească materialele de şedinţă, ...  continuare »

Fara comentarii »

900 000 lei de la bugetul de stat repartizati de Consiliul Judetean orasului Darabani

Joi, 07 Martie, 2013

În ședința de miercuri, 6 martie 2013, consilierii judeţeni au votat repartizarea sumelor defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pe unităţi administrativ teritoriale, pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare şi/sau de capital, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi a proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene ...  continuare »

Fara comentarii »

Corneliu Arosoaie: „Sa avem incredere ca Dumnezeu nu ne va uita si nu ne vor uita nici guvernantii”

Joi, 27 Decembrie, 2012

În primul rând vreau să transmit tuturor dărăbănenilor Sărbători fericite! Dacă ar fi să facem o scurtă analiză a primelor șase luni de mandat, da, putem spune că a fost un început cu foarte multe evenimente. Dacă este să vorbim de cele plăcute aș face referire la cele ce țin de administrație, în speță la faptul că am reușit în cele din urmă să redeschidem această secție exterioară a Spitalului Județean, despre care am tot vorbit. Când vorbesc ...  continuare »

Fara comentarii »

Gheorghe Iavorenciuc a primit „cadou” 8 miliarde de sarbatori prin intermediul Primariei Darabani

Sambata, 15 Decembrie, 2012

În momentul depunerii candidaturilor pentru Parlamentul României, Gheorghe Iavorenciuc împreună cu colegii săi din PER Botoşani au plantat un brăduţ în faţa Primăriei Botoşani. Ecologistul nu a câştigat un mandat de senator în Colegiul 3 Botoşani, dar nici nu a transpirat foarte mult în campania electorală, ci a transpirat la propriu pe plajele din America Centrală (foto jos), în timp ce alţi aspiranţi la Parlamentul României rupeau nămeţii din judeţ. În ...  continuare »

6 Comentarii »

EXCLUSIV Executivul a aprobat prima Hotărâre de Guvern privind redeschiderea Spitalului din Darabani

Marti, 20 Noiembrie, 2012

Hotărârea de Guvern (HG) urmează să fie publicată în Monitorul Oficial, iar apoi autorităţile locale trebuie să întocmească în cel mai scurt timp protocolul de predare-primire între Consiliul Local Darabani şi Consiliul Judeţean Botoşani, pentru ca Executivul să poată aproba în următoarea şedinţă din 27 noiembrie înfiinţarea secţiei dărăbănene a Spitalului Judeţean Botoşani. Senatorul Şerban Mihăilescu şi deputatul Andrei Dolineaschi sunt ...  continuare »

24 Comentarii »

Silviu Barbacariu a multumit colegilor din CJ pentru votul acordat in cazul Spitalului Orasenesc

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Barbacariu a fost purtătorul de cuvânt al dărăbănenilor, la finalul şedinţei extraordinare a CJ Botoşani, de miercuri, 14 noiembrie. „Din partea cetăţenilor oraşului Darabani vreau să mulţumesc tuturor d-lor consilieri pentru votul acordat astăzi. Este foarte important să avem,din nou, Spital în Darabani. Mulţumesc încă o dată” a spus consilierul judeţean dărăbănean. Şi edilului şef al urbei de pe malul Prutului i s-a părut firesc votul aleşilor ...  continuare »

Fara comentarii »

Sicane intre USL si ARD in CJ pentru desfiintarea/reinfiintarea Spitalului din Darabani FOTO & VIDEO

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Consilierii judeţeni au aprobat astăzi, în şedinţă extraordinară, transferul managementului Spitalului Orăşenesc Darabani de la CL Darabani către CJ Botoşani, iar apoi aleşii au parafat desfiinţarea unităţii spitaliceşti în vederea reorganizării unităţii sanitare ca structură fără entitate juridică în cadrul Spitalului Judeţean Botoşani. Discuţiile pe baza acestui proiect de hotărâre au generat ironiile consilierilor PDL la adresa rivalilor lor ...  continuare »

Fara comentarii »

Darabani, liderul datornicilor judetului, a primit de la CJ 9 miliarde pentru stingerea arieratelor

Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Consilierii judeţeni s-au întrunit miercuri, orele 10:00, în şedinţă extraordinară pentru a împărţi cele peste 71 de miliarde de lei vechi de la Guvern administraţiilor publice locale în vederea stingerii arieratelor pe care Primăriile le înregistrează în prezent. Oraşului Darabani i-a fost repartizată cea mai mare sumă, 905 mii lei, de aproximativ 8 ori mai mult dacât banii alocaţi municipiului Dorohoi şi de 27 de ori mai mult decât a primit oraşul ...  continuare »

5 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare