Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Silviu Barbacariu a multumit colegilor din CJ pentru votul acordat in cazul Spitalului OrasenescConsilierul social-democrat, Silviu Barbacariu, a mulţumit aleşilor judeţului pentru că au votat în unanimitate două hotărâri privind redeschiderea unităţii spitaliceşti din Darabani.

Barbacariu a fost purtătorul de cuvânt al dărăbănenilor, la finalul şedinţei extraordinare a CJ Botoşani, de miercuri, 14 noiembrie. „Din partea cetăţenilor oraşului Darabani vreau să mulţumesc tuturor d-lor consilieri pentru votul acordat astăzi. Este foarte important să avem,din nou, Spital în Darabani. Mulţumesc încă o dată” a spus consilierul judeţean dărăbănean. Şi edilului şef al urbei de pe malul Prutului i s-a părut firesc votul aleşilor judeţului în vederea emiterii unei Hotărâri de Guvern care să transforme fostul Spital Orăşenesc în secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani. „Nu aveau cum să nu voteze pentru, deoarece este în favoarea a aproximativ 50.000 de oameni din zona oraşului Darabani” a declarat pentru Darabaneni.ro, Corneliu Aroşoaie. În şedinţa Comitetului Director a Spitalului Judeţean din data de 12 noiembrie s-a stabilit că viitoarea secţie a unităţii spitaliceşti va avea 20 de paturi.


Te-ar mai putea interesa si:  Spitalul Orăşenesc DarabaniCJ BotoşaniSilviu Barbacariu
7:29 pm Miercuri, 14 Noiembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare