Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

118 mii lei repartizaţi oraşului Darabani pentru drumuri comunale şi judeţene „Roata se întoarce”Consilierii judeţeni au votat ieri repartizarea sumelor defalcate din TVA pe anul 2016 unităţilor administrative din judeţ pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile comunale şi judeţene. Pentru drumurile comunale, oraşul Darabani a primit 88 mii lei, iar pentru judeţene 30 mii lei.

Proiectul a născut controverse, PSD-iştii afirmând că banii au fost impărţiţi fără nici o logică. Cu toate acestea, edilul şef al oraşului Darabani, primarul Corneliu Aroşoaie este înţelegător, afirmând că în condiţiile unui bugetul sărac, în alte situaţii poate oraşul Darabani a fost cel avantajat, în defavoarea altor unităţi administrative. „Pe judeţ au venit prea puţini bani pentru drumuri cât şi pentru echilibrarea bugetelor locale. Aici speram într-o sumă mai consistentă pentru proiectele privind aducţinea de apă la Bajura, Teioasa şi prelungire la Darabani şi altele pe care le mai avem prinse. Văzând bugetul la nivel de judeţ, nu avem ce comenta pentru că au fost bani puţini. Poate altă dată am beneficiat noi şi nu au beneficiat alţii. Roata se întoarce” a spus Corneliu Aroşoaie.


 
Primăriei Păltiniş i-au fost repartizate pentru drumurile comunale, una dintre cele mai mari sume din judeţ: 140 mii lei, la polul opus situându-se administraţia din Rădăuţi-Prut cu doar 8 mii lei. Primarul Costel Romanescu susţine că în Păltiniş sunt 25,9 km de drumuri comunale, de aceea i-a fost repartizată această sumă de bani, pe care o consideră insuficientă pentru asfaltarea acestor drumuri. „Nu pot să spun că nu sunt mulţumit de banii pe care i-am primit. Acum se spune că repartiţia a fost politică, dar la Ordonanţa 28 când cei care au făcut migraţia politică şi s-au dat zeci de miliarde, aceeia de ce ar trebui să comenteze la ora asta când e vorba de noi? Eu am făcut asfalt pe fonduri europene, nu naţionale: 2,5 km în Cuzlău şi Slobozia” a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Romanescu.
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu AroşoaieCostel RomanescuCJ BotoşaniBajuraDarabaniTeioasaprimarul orasului DarabaniCuzlauSlobozia
2:11 pm Sambata, 09 Ianuarie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare