Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

750.000 lei repartizati de Consiliul Judetean orasului Darabani. Corneliu Arosoaie: „E bine”Proiectul de hotărâre privind repartizarea banilor de la Consiliul Judeţean pentru fiecare localitate în parte include 750.000 lei pentru oraşul de pe malul Prutului în 2014. Edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, consideră că repartizarea banilor de la bugetul de stat s-a realizat în mod corect pentru localităţile judeţului
.

Primarul oraşului Darabani nu a participat la şedinţa consultativă programată de şefii judeţului în prima zi a săptămânii, afirmând că a avut o întâlnire sâmbătă, 11 ianuarie a.c., cu deputatul Andrei Dolineaschi şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, pe tema bugetului judeţului. „Anul trecut am avut cu 1 miliard mai mult, dar în raport cu ce s-a defalcat pentru judeţul Botoşani, e bine. S-a calculat după o formulă în funcţie de suprafaţă şi populaţie, iar noi, orăşelele, am ieşit toate echilibrat. La sfârşitul lunii vom programa şedinţă de Consiliu Local la Darabani pentru proiecţia bugetară” a declarat pentru Darabaneni.ro, Corneliu Aroşoaie. Dintre comunele din zona oraşului Darabani, Hudeştiul urmează să primească 335.000 lei, Păltiniş şi Rădăuţi-Prut câte 250.000 lei, Conceşti 240.000 lei, iar Havârna 225.000 lei.VEZI AICI lista completă cu repartizarea sumelor pe localităţi.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieCJ Botoşanibuget
9:11 pm Luni, 13 Ianuarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare