Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

soc de curent

SOC…DE CURENT in Esanca Aproximativ 50 de familii au ramas fara aparatura electrocasnica VEZI Comunicatul E.ON

Luni, 04 Februarie, 2013

Oamenii s-au speriat în miez de noapte, când din televizoarele lor a început să iasă fum, iar becurile aprinse în locuinţe au pocnit. „Am auzit o bubuitură, toate becurile s-au spart. S-a ars pompa de la centrală şi ceva aparatură electrocasnică. În sat e grozav, s-au întâmplat mai multe nenorociri” a spus preotul Vartolomeu Bordei de la Mănăstirea Sf. Treime din Eşanca. „Am fost la Uzină, dar angajaţii E.ON erau plecaţi la o vizită medicală. Am ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Când veniți la supermarketul din Botoșani, să aveți grijă să nu luați mașina în locul coșului pentru cumpărături! 

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare