Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Contact

Bălăucă Mihail-Lucian 
editor ziar online, blogger Adevarul
A publicat în: Pro Sport, Evenimentul zilei, Sport Total, Sportul botoşănean, Monitorul de Botoşani, Momentul (Mesager) de Darabani
e-mail: office@darabaneni.ro
tel: 0746974844
Alexandru D. Aioanei (analiză, ştiri): alexandruistorie@yahoo.com tel. 0756372862, Manuela Culică (sănătate), avocat Alin Câmpeanu, avocat Petrică Hrimiuc (juridic)
Această publicaţie online este deschisă tuturor. Orice informaţie, ştire, bârfă care conține un sâmbure de adevăr, fotografie sau filmuleţ, sunt binevenite. Aşteptăm din partea dumneavoastră comentarii, sugestii, nemulţumiri, propuneri pentru Sondajul săptămânii. Dar acestea trebuie să fie în limita decenţei şi a bunului simţ, pentru că, să nu uităm că acesta este "site-ul dărăbănenilor cu caracter".
      
                                                                Vă aşteptăm!

 

Nume:
Adresa e-mail:*
Subiect:
Mesaj:*
Cod de securitate:*Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare