Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS DARABANI-FC II BOTOSANI 3-0 (neprezentare oaspeti) Locul patru!



Echipa CS Darabani a avut parte în ultima etapă a campionatului judeţean de cel mai „suprasolicitant” meci. Campioana judeţului, FC II Botoşani, nu a făcut act de prezenţă la Darabani. „Nu ştiu, sunt aproape de Bucureşti. M-au sunat şi pe mine să-mi spună că nu au ajuns acolo”, ne-a declarat Dumitru Brânză, director executiv FC Botoşani. „Nu am venit să jucăm la Darabani pentru că nu am avut la dispoziţie 11 jucători valizi pe care să-i introduc în teren”, a spus pentru Darabaneni.ro Alin Bejan, antrenorul echipei FC II Botoşani. În lipsa adversarilor de duminică, dărăbănenii au jucat între ei pe o vreme caniculară o minipartidă amicală, în care prima de joc a fost o sticlă de apă plată (foto jos). La final au făcut un marcaj strâns unei oi la ceaun, specialitate culinară a zonei pregătită special de maestrul bucătar Mihai Plugaru, directorul echipei de fotbal.



Prin forfait-ul botoşănenilor,  CS Darabani a câştigat trei puncte la „masa verde” şi a acumulat 36 de puncte, urcând un loc în clasamentul campionatului judeţean de fotbal. La finalul competiţiei, CS Darabani ocupă poziţia a  patra, în spatele „granzilor” FC II Botoşani (62 pct.), FCM Dorohoi (60 pct) şi AS Roma (52 pct.), dar se clasează deasupra vecinilor de la FC Păltiniş (34 pct.), club la care s-au făcut investiţii incomparabil mai mari ca la echipa dărăbăneană. 

foto: asroma.ro 



6:21 pm , 05 Iunie, 2011

6 Comentarii la “CS DARABANI-FC II BOTOSANI 3-0 (neprezentare oaspeti) Locul patru!”

  1. stef spune:

    echipa din paltinis mai are de primit cele 3 puncte de la contestatia facuta dupa meciul de la ungureni

  2. mihai spune:

    şi darabaniul are de primit 3 puncte tot de la ungureni.

  3. . spune:

    paltinisu a terminat pe 4 !!!!!!!!!!!!

  4. mai spune o data spune:

    Acesta este clasamentul oficial publicat de AJF la ora actuala: 1 FC II Botosani 24 20 2 2 88 - 24 26 62 2 FCM Dorohoi 24 19 3 2 75 - 21 24 60 3 CS AS Roma 24 16 4 4 59 - 30 16 52 4 CS Darabani 24 10 6 8 34 - 31 0 36 5 FC Paltinis 24 10 4 10 41 - 37 -2 34

  5. mfckz spune:

    Mi se pare mie sau lipseste Neleapca din poza?:))=))) fotbalistul care are un talent ne mai vazut pana in zilele noastre.

  6. Calin spune:

    Hai Darabani :>:>

  7. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare