Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

NU DE NOTA 10, CI DE 11! Viitorul Darabani, campioana României la futsal ”Copii de mare caracter” FOTO

CSO Viitorul Darabani obține un rezultat remarcabil (11-4) în finala Campionatului Național de Futsal Under 19, organizat chiar la Darabani, împotriva mult mai experimentatei ACS West Deva. Ultimul loc pe podiumul Turneului Final a fost obținut de CS Luceafărul Buzău.

”O victorie meritată, copiii au demonstrat că au fost mai buni. Îi felicit pentru că au dat dovadă de mare caracter” ne-a mărturisit antrenorul principal al echipei, prof. Ovidiu Ștefănucă, care a mai ținut să precizeze că un mare merit în obținerea acestei performanțe deosebite aparține și prof. Mihai Rusu. De asemenea, directorul Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă” a mulțumit prin intermediul publicației Darabaneni.ro și asistentului medical Mihai Hrib, care a asigurat asistența medicală la fiecare antrenament al acestei echipe, ”o generație frumoasă de copilași” a cărei poveste începe acum doi ani de zile (foto jos).De atunci și până în prezent, prof. Ștefănucă a făcut zeci de drumuri cu mașina la Hudești  pentru a-și aduce elevii la antrenamente, la Darabani. Majoritatea fotbaliștilor sunt din zona orașului Darabani. Mai nou, doar doi sunt dorohoieni, și nu știu doar fotbal, ci au rezultate foarte bune și la învățătură. Darius Alupoaie este olimpic la Informatică, iar David Topală a jucat sâmbătă după-amiază în semifinala câștigată în fața Luceafărului Buzău (scor 13-6) după ce în dimineața aceleiași zile participase la Olimpiada Națională de Limba Franceză, în Iași, iar apoi a plecat la Iași pentru a susține celelalte probe ale olimpiadei naționale, și nu a putut juca în finala competiției de la Darabani. Toți jucătorii Viitorului Darabani învață la licee teoretice, nu cu profil sportiv.
Momentul psihologic al partidei s-a consumat la scorul de 2-2, când portarul oaspeților, Bogdan Costică,  a primit cartonașul roșu, pentru o intrare cu talpa la un fotbalist dărăbănean. Oaspeții au protestat vehement, și au dat chiar impresia, la un moment dat,  că vor să scoată echipa de pe teren. Căpitanul Andrei Bostan i-a adus pe dărăbăneni în avantaj, iar restul partidei a fost un galop de sănătate al gazdelor, până la stabilirea scorului final de 11-4. Fiecare jucător de la CSO Viitorul Darabani a fost recompensat cu câte 300 de lei, dar există promisiuni din partea conducerii clubului că vor mai exista și alte premii pentru campionii naționali.CSO VIITORUL DARABANI: Ariton Claudiu, Bostan Andrei (cpt.), Lupu Cosmin, Ionel Miguel, Alupoaie Darius, Agroșoaie Mugurel, Dumitraș Lucas, Dragută Andrei, Grigoraș Denis, Sîsîiac Silviu, Zgîmbău Darius, Bajureanu Damian, Alungi Iulian, Crețu Alexandru.
Antrenor principal: Ovidiu Ștefănucă
Antrenor secund: Lupu Ionuț.

ACS WEST DEVA: Costică Bogdan, Voiculescu Vlad (cpt.), Flentea Teodor, Iacob Cătălin, Lemnaru Marian, Jucu Samuel, Rostas Dacian, Silvestru Șerban, Roșca Dario, Melnicenco Andrei
Antrenor: Kovacs Călin

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini


Te-ar mai putea interesa si:  CSO Viitorul DarabaniACS West Deva
1:05 am Marti, 30 Aprilie, 2024

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cine se trezește în Darabani mai devreme de 5:00, are parte de asemenea imagini spectaculoase pe cer.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare