Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Viitorul Darabani este câștigătoarea Cupei României din Nord-Est ”Nu vin în deplasări ca să strâng echipamentul la toți mucoșii de pe la Botoșani” FOTO&VIDEO


Viitorul Darabani a câștigat la Pașcani, Cupa României din regiunea Nord-Est, după ce a învins cu scorul de 2-0 Victoria Horia, reprezentanta județului Neamț. Însă jocul dărăbănenilor nu a convins, iar declarația delegatului Constantin Gheorghiță certifică dezorganizarea noii echipe a Darabaniului, care trebuie să ia măsuri până nu e prea tarziu, dacă dorește să se mențină în al treilea eșalon al fotbalului românesc.

Dărăbănenii au întâlnit pe terenul CFR-ului din Pașcani o echipă extrem de modestă care a câștigat Cupa României în județul Neamț. Victoria Horia a avut în teren un fotbalist, pe decarul Răzvan Stângaciu, și restul jucătorilor care cereau apă de pe margine și le reproșau copiilor de mingi că returnează baloanele în teren prea repede. Dărăbănenii au dominat partida, dar steril. Sprinturile lui Bogdan Melinte și pasele cu exteriorul ale lui Alexandru Stancoschi, nu au deblocat tabela până cu cinci minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc, când unii dintre nemțeni erau aproape de leșin. Adrian Ghiorghiciuc este lansat în adâncime și a deschis scorul, iar în minutul 90 Robert Baltariu a șutat de pe flancul drept iar un fundaș al nemțenilor a intrat cu tot cu minge în poartă.  


Dărăbănenii au fost premiați de către oficialul FRF Dragoș Ionescu, primind medalii și o cupă mare și frumoasă. Și totuși, situația nu e tocmai roz la echipa din Darabani. Declarația delegatului Constantin Gheorghiță, de mai jos, va deranja pe mulți, dar s-ar putea să facă bine fotbalului dărăbănean, conform paradigmei că în viață nu poate să-ți fie bine fără rău.”Așa o debandadă la echipa asta nu am văzut de mult. Mie nu-mi plac chestiile astea, aroganță, nu vin în deplasări ca să strâng echipamentul la toți mucoșii de pe la Botoșani și toți îngâmfații. Nu tu antrenor, nu tu idee de joc, nu tu nimic…Ori suntem o echipă, uniți, și la bine și la greu, și pornim la un drum, ori suntem șmecheri de Botoșani, prostalani de Botoșani și proști de Darabani? Voi discuta luni cu DD (n.r.-viceprimarul Dumitru Dănilă) să vedem care e treaba. S-a văzut urât și din tribună. Am spus doar adevărul. Asta e echipă de fotbal? Trebuie să se întâlnească Primăria, dacă vor să facă într-adevăr ceva, cu Marian (n.r.-Grădinaru) ca să stabilească un antrenor, un delegat, un director tehnic, să se prezinte la antrenamente, să avem un capăt la echipa asta. Nu să conducă unul din teren, altul de prin tribună, unul de pe bancă care habar nu are. Mai rău ca în Liga a IV-a, când arbitram eu la Pomârla”

Echipa a fost încurajată și de această dată de către un contingent important de suporteri veniți de la Darabani. ACSO Viitorul urmează să joace în turul următor al Cupei României în 17 august, cel mai probabil la Darabani.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 Te-ar mai putea interesa si:  CSO Viitorul Darabani
2:16 am , 17 Iulie, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare