Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Arosoaie: „Sa pasim cu dreptul in anul care urmeaza pentru ca de aici incolo incepem sa ne gandim ca cetatenii din Darabani merita cu totul altceva”La finalul spectacolului de tradiţii şi obiceiuri de Anul Nou oferite de conceşteni în faţa Primăriei Darabani, Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului, a ţinut un discurs în faţa dărăbănenilor prin care a transmis urările sale de bine locuitorilor urbei la trecerea dintre ani. Edilul şef al urbei a spus că anul 2013 a fost unul dintre cei mai grei de după Revoluţie şi a enumerat obiectivele sale din 2014 care privesc oraşul de pe malul Prutului.

Stimaţi dărăbăneni! Iată-ne la finele anului 2013, un an cu greutăţi de partea noastră şi cred că, n-ar fi trebuit s-o spun, şi de partea d-voastră. Vreau să vă mulţumesc că aţi înţeles acest an de criză, unul dintre cei mai grei ani de după Revoluţie. Dar să lăsăm greutăţile şi să privim optimişti în viitor. Vreau să mulţumesc formaţiilor de căluşari şi toţi cei care au venit astăzi să ne ure, vreau să le muţumesc celor care au înţeles că a face administraţie înseamnă să fii aproape de cetăţean, le mulţumesc consilierilor, tuturor angajaţilor şi d-voastră. 2013, cu bune şi cu rele a trecut, 2014 să dea Dumnezeu să fie plin de belşug şi sănătate. D-voastră să aveţi parte doar de bucurii, iar noi să păşim cu dreptul în anul care urmează pentru că de aici încolo începem să ne gândim că cetăţenii din Darabani merită cu totul altceva. N-are sens să vă spun acum ce am făcut şi ce nu am făcut, dar pentru Darabani este mult de lucru. Avem de făcut apa pentru Bajura, pentru Limăniţa podul, pentru noi de terminat trotuarele. Sperăm ca anul care vine să ne aducă belşug şi să fim mult mai buni” a spus Aroşoaie.În momentul în care le-a înmânat onorariul urătorilor din Conceşti, edilul şef al urbei i-a invitat pe dărăbăneni să servească câte un pahar de vin sau ţuică, iar consilierii locali locali l-au ajutat să împartă colaci şi fructe. „Având în vedere că Moş Crăciun a stat puţin în Darabani, banii la anul! Sănătate, La mulţi ani şi să ne vedem cu bine în anul care urmează. Un 2014 cu mult belşug!” a conchis Corneliu Aroşoaie.
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu Aroşoaie
5:40 pm Marti, 31 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare