Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Caiutii, ursii, cerbii si nuntasii mascati din Concesti i-au urat pe darabaneni GALERIE FOTO & VIDEO


Dărăbănenii au început bine săptămâna din Ajunul Anului Nou. Pe nepusă masă, primarul Corneliu Aroşoaie a fost anunţat de vecinii din Conceşti, că va avea parte de urători, conform tradiţiei. Edilul şef al urbei i-a mobilizat pe consilierii locali şi pe funcţionarii Primăriei pentru a-şi primi oaspeţii cum se cuvine.Locuitorii urbei şi cei care tranzitau oraşul de pe malul Prutului s-au adunat ca la urs pentru urşii, căiuţii, cerbii şi nuntaşii mascaţi din Conceşti, care au făcut spectacol în faţa Primăriei din localitate. Nunta mascată din Conceşti a făcut deliciul publicului, nelipsind nici de această dată textele interzise minorilor. Consilierii locali împreună cu funcţionarii Primăriei s-au aliniat în uşa Primăriei şi s-au bucurat de spectacolul oferit. Aleşii locali au răsuflat uşuraţi, pentru că anul acesta nu s-au mai regăsit în versurile urăturilor, aşa cum s-a întâmplat anul trecut. Gazdele i-au servit, în final, pe urători, dar şi pe cei care au asistat la spectacolul obiceiurilor de Anul Nou cu colaci şi fructe. La mulţi ani!

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieConceştiobiceiuri de Anul NouAnul Nou
4:21 pm Marti, 31 Decembrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare