Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

S-a dat STARTUL înscrierilor la MARATONUL NORDULUI 2022În 15 noiembrie se dă startul înscrierilor pentru noua ediție a Maratonului Nordului care va avea loc vara viitoare. Și în 2022, cele două competiții de mtb și trail se vor desfășura în cadrul Zilele Nordului, în 13-14 august.

Organizatorii oferă din timp participanților posibilitatea de a-și planifica weekendul din nordul țării, înscrierile fiind accesibile până în ziua startului.

Până la finalul anului, sportivii beneficiază de taxe reduse și de oportunitatea de a achiziționa un pachet comun mtb+trail la preț special. Ca de fiecare dată, copiii instituționalizați, persoanele cu dizabilități și cei peste 65 ani beneficiază de înscriere gratuită. Tot de înscriere gratuită se bucură și alte categorii de sportivi, dintre cei premiați la ediția anterioară.

Toate detaliile se găsesc în regulament pe www.maratonulnordului.ro, unde pot fi completate și formularele de înscriere. Cauza noastră socială este aceeași, de a oferi biciclete copiilor din zonă și de a proteja mediul natural și zonele care ne permit organizarea traseelor. Latura educativă promovează practicarea sportului de masă, folosirea mijloacelor alternative pentru deplasare la școală sau la job, respectul față de cei din jur și față de natură.

Maratonul Nordului MTB Pomârla este la ediția a XII-a și va avea loc în comuna Pomârla în 13 august 2022, iar Maratonul Nordului Teioasa Trail este la ediția a 5 -a și va avea loc la Darabani în 14 august 2022.

”Darabaniul este și locul unde se desfășoară festivalul Zilele Nordului, în cadrul căruia se desfășoară Maratonul Nordului. Competiția nordului extrem este organizată de Asociația Club Sportiv Nord și finanțată de primăria și Consiliul Local al orașului Darabani și comunei Pomârla. Ne vedem în nord!” ne-a transmis Alexandru Teioșanu, președintele Asociației Club Sportiv Nord. (foto arhiva Darabaneni.ro)
 


Te-ar mai putea interesa si:  MTB Maratonul Nordului Moldovei
10:33 pm Luni, 15 Noiembrie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare