Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Pompierii voluntari darabaneni, in topul interventiilor in situatii de urgentaServiciile voluntare din judeţ au participat, anul trecut, la 372 intervenţii, din care 158 incendii, 22 arderi necontrolate şi 192 alte tipuri de intervenţii (înlăturarea efectelor generate de fenomene meteo periculoase). Pompierii voluntari dărăbăneni au intervenit în 30 de situaţii de urgenţă, în marea lor majoritate incendii.

Potrivit datelor statistice, în perioada de referinţă, pompierii voluntari au intervenit, alături de forţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, pentru înlăturarea efectelor produse de 326 situaţii de urgenţă. În 46 situaţii, riscul generării unor evenimente grave a fost înlăturat până la sosirea forţelor ISU Botoşani de membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă.Cele mai multe intervenţii le-au avut serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din Flămânzi, Darabani, Lunca, Viişoara, Coţuşca, Todireni şi Albeşti care au acţionat şi pentru stingerea incendiilor produse pe teritoriul comunelor învecinate. Cei 16 pompieri voluntari dărăbăneni au intervenit în 30 de cazuri, dintre care 17 în oraşul de pe malul Prutului, 7 în Hudeşti, 3 în Mileanca şi câte unul în Havârna, Rădăuţi-Prut şi Conceşti, 16 dintre intervenţii având loc în cooperare cu serviciile limitrofe. Judeţul Botoşani numără la această dată peste 3.000 de pompieri voluntari. „Sper ca pe viitor să putem fi de folos cetăţenilor din sectorul de competenţă în care acţionăm. Aşteptăm măsuri legislative care să ducă la eficientizarea activităţii voluntarilor” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac (foto dreapta), şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Darabani.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani apreciază preocuparea continuă a administraţiilor locale pentru menţinerea în stare de funcţionare a serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, cu atât mai mult cu cât acestea constituie un sprijin real pentru cetăţeni, şi nu numai, aflaţi în situaţii de urgenţă” se precizează într-un comunicat al ISU Botoşani.
Te-ar mai putea interesa si:  SVSU DarabaniISU “Nicolae Iorga” al Judeţului BotoşaniGheorghe Sîsîiacpompieri voluntari
10:05 pm Marti, 01 Aprilie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare