Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Darabanenii sunt aproape de a pune mana pe un proiect de aproape jumatate de milion de euroCu aproximativ un an de zile în urmă, dărăbănenii au trimis o scrisoare de intenţie pentru a fi incluşi în programul transfrontalier care cuprinde parteneri din România (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoşani,  Primăria municipiului Botoşani şi Primăria Darabani), dar şi din R. Moldova şi Ucraina. Consiliul Judeţean, care este aplicantul proiectului, a comunicat dărăbănenilor la finele lunii ianuarie că proiectul cu titlul „Abordarea comună a situaţiilor de urgenţă” a fost selectat provizoriu în vederea încheierii unui contract de finanţare.

Concret, dărăbănenii vor putea achiziţiona utilaje, echipamente şi accesorii pentru dotarea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani, în valoare de 480.000 euro, mai exact o camionetă de primă intervenţie, o autospecială de pompieri, un buldoexcavator, un tractor cu cupă, 2 sirene de alarmare plus alte echipamente şi accesorii specifice. Programul se va derula pe durata a 2 ani de zile, contribuţia Primăriei Darabani fiind de 10% din valoarea proiectului. Şi primarul Corneliu Aroşoaie şi-a exprimat satisfacţia accesării acestui proiect din fonduri nerambursabile în ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local.În afară celorlalţi factori implicaţi din cadrul administraţiilor publice locale şi judeţene, principalul artizan al acestui proiect este inspectorul şef al ISU Botoşani, d-l colonel Radu Anton. Aşteptăm finalizarea programului transfrontalier” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani.
Te-ar mai putea interesa si:  SVSU DarabaniISU “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani
2:38 pm Marti, 26 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare