Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii Scolii Gimnaziale „Leon Danaila”, pe podiumul Olimpiadei Judetene la limba si literatura romana FOTO

Faza judeţeană a Olimpiadei de limba şi literatura română desfăşurată sâmbătă, 23 februarie, a fost încă un prilej de afirmare a valorii elevilor şi cadrelor didactice din Darabani. Elevii dărăbăneni au reuşit să obţină rezultate excelente, dovadă a seriozităţii depuse în pregătire.

Elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” din localitate au obţinut rezultate pe măsura aşteptărilor: un loc I cu calificare la faza naţională, două locuri II şi un loc III. Profesorii „responsabili” pentru aceste clasări pe podium sunt Despina Pop şi Ramona Hrimiuc. Cel mai bun rezultat  la clasa a VII-a, 113 puncte, locul I şi implicit calificare la faza naţională, a fost obţinut de Cătălina Gucianu (foto jos, dreapta) din clasa a VII-a C, eleva profesoarei Ramona Hrimiuc urmând să reprezinte şcoala dărăbăneană în acest concurs care va avea loc la Iaşi în perioada 1-5 aprilie în săptămâna denumită „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” care va înlocui „Şcoala altfel” din 2012. De asemenea, Bianca Guragata (foto jos, stânga) din clasa a VIII-a C, după ce ințial a primit 115,5 puncte clasându-se pe locul II, în urma contestației depuse a obținut 117,5 puncte, astfel eleva profesoarei Despina Pop va participa și ea la faza națională a Olimpiadei de limba și literatura română.

Clasări pe podium au mai obţinut şi Ionuţ Gheorghiu (clasa a V-a A, locul II cu 115,5 puncte) şi Paula Hladii (clasa a VI-a A, locul III cu 117 puncte), elevii profesoarei Ramona Hrimiuc. Şi ceilalţi participanţi au acumulat punctaje bune, dar sub cel necesar pentru urcarea pe podium: Alexandra Dănilă (clasa a V-a A, 106 puncte), Ana Maria Iacob Strungariu şi Miruna Chirilă (clasa a VI-a A cu 108,5 respectiv 96,5 puncte), Ioana Moroşanu (93 puncte), Iustina Mohoriuc (87,5 puncte) şi Ioana Aiftincăi (72 puncte) din clasa a V-a B, Lorena Ciurariu din clasa a VII-a C cu 98 puncte, toate pregătite de prof. Ramona Hrimiuc, şi elevele clasei a VIII-a C Andreea Andruş (110 puncte), Andra Ceică (109 puncte) şi Geanina Axinte (82 puncte) ale prof. Despina Pop.Munca elevilor şi a profesorilor care îi îndrumă merită toate aprecierile, şcolile din Darabani fiind prezente în fiecare an în topul unităţilor de învăţământ din judeţ cu ocazia concursurilor şcolare. În paginile publicaţiei online a Darabaniului vom reveni cu siguranţă şi cu alte rezultate ale tinerilor învăţăcei. (I.D.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Olimpiada judeteana la limba si literatura romana
3:00 pm Marti, 26 Februarie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare