Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Scolile de pe raza orasului Darabani raman inchise si martiCondiţiile meteorologice din prezent şi faptul că majoritatea drumurilor judeţene şi DN 29 A care leagă Dorohoi de Rădăuţi-Prut nu sunt încă practicabile, nici marţi, 18 decembrie, elevii nu vor merge la şcolile din Darabani.

Conducerile principalelor unităţi de învăţământ din Darabani au trimis în această dimineaţă adrese către Inspectoratul Şcolar Judeţean care a fost de acord să suspende cursurile unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului Darabani şi în cea de-a doua zi a săptămânii, marţi, 18 decembrie. “Acum 10 minute am hotărât suspendarea cursurilor la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” şi unităţile de învăţământ arondate, datorită condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a drumurilor impracticabile”, ne-a comunicat puţin înainte de orele 15:00, Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”. Aceeaşi situaţie se înregistrează şi la Liceul „Dimitrie Cantemir” din localitate, cu atât mai mult cu cât unitatea de învăţământ are şi mulţi elevi care fac naveta din comunele limitrofe Darabanilor. „Până când elevii nu vor putea circula în siguranţă, nu vom susţine cursuri” a precizat şi Alin Prisăcariu, directorul adjunct al Liceului „Dimitrie Cantemir”.


Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”DN 29A
3:24 pm Luni, 17 Decembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare