Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

NI S-A DUS IAR VESTEA Un bărbat aghezmuit a sunat la 112, susţinând că şi-a pierdut mama din cauza „zăpezilor”La prima zăpadă mai serioasă, oraşul de pe malul Prutului este din nou în atenţia mass-media, nu datorită blocării circulaţiei pe DN 29A sau a unor drumuri judeţene, ci datorită unui incident mai puţin obişnuit. Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani, un bărbat din Darabani a pus pe jar autorităţile, cu noaptea-n cap, anunţând la numărul de urgenţă 112 că şi-a pierdut mama din cauza „zăpezilor”.

Evenimentul a avut loc puţin după orele 3:00. Au fost alertaţi poliţiştii, jandarmii şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Darabani. În mai puţin de o oră, bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost găsit în autogara din localitate de unde urma să ia autobuzul spre Bucecea.În rest, în această dimineaţă circulaţia pe drumurile naţionale şi judeţene din Botoşani se desfăşura în condiţii de iarnă.  Pentru menţinerea viabilităţii circulaţiei, s-a intervenit toată noaptea cu 30 de utilaje pe drumurile naţionale şi cu 34 de utilaje pe cele judeţene. Toate persoanele programate pentru dializă în ziua de 29 decembrie, au ajuns la centrele de specialitate din municipiul Botoşani.


Te-ar mai putea interesa si:  SVSU Darabanidrumuri inzapezite
12:29 pm Luni, 29 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare