Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Gerul a luat locul ninsorilor „Toate drumurile sunt practicabile” GALERIE FOTO


După ninsori, un val de frig a cuprins România şi binenţeles, cel mai nordic oraş al ţării, Darabani. În penultima zi a anului, la orele 20:00, termometrele indicau -10, 4 grade C, iar stratul de zăpadă măsura 8 cm. Se circulă în condiţii de iarnă.

„Toate drumurile sunt practicabile. Am avut probleme spre Eşanca, Lucoviţa şi pe str. Câmpeni, la Teioasa. Dacă nu interveneam noaptea trecută s-ar fi înfundat” ne-a comunicat Mihai Plugaru, şeful Protecţiei Civile din cadrul Primăriei Darabani. Autorităţile locale au intervenit la deszăpezirea drumurilor, începând de ieri, orele 19:00, iar astăzi, la prânz, utilajele Primăriei acţionau pe strada Şcolii, în apropierea Observatorului, unde vântul viscolea zăpada.

În zona oraşului Darabani acţionează şi utilajele DJDP, dar şi cele de la Drumuri Naţionale. Salariaţii Primăriei şi-au propus să cureţe şi parcările din centrul oraşului, după ce va mai scădea afluxul cumpărătorilor la magazine. Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în ultima zi a anului, în Moldova, temperaturile minime se vor încadra în intervalul -24/-14 grade C, în timp ce maximele vor atinge -11/-8 grade C. (foto: R.B.)

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniMihai PlugaruEsancadrumuri nationaledrumuri judeteneLucovitastr. CampeniProtectia Civila
9:38 pm Marti, 30 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare