Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Şedinţă fulger a Consiliului Local, de Crăciun, pentru un „cadou” de 780.000 lei de la GuvernAleşii dărăbăneni s-au întâlnit în şedinţă extraordinară în a treia zi de Crăciun pentru a vota alocarea din fonduri guvernamentale a 780.000 lei pentru reechilibrarea bugetului local. Edilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, a afirmat că acesta este cadoul primit de la Moş Crăciun pentru Consiliul Local Darabani. Şedinţa nu a durat mai mult de 15 minute, iar hotărârea a fost votată în unanimitate.

Dorica Boz, şef Serviciu Buget Finanţe din cadrul Primăriei Darabani, a citit raportul de specialitate cu Hotărârea de Guvern prin care s-au alocat 780.000 lei pentru plata unor cheltuieli curente şi de capital. „Iată că Moş Crăciun a venit şi la Consiliul Local Darabani. La nivel de judeţ sunt doar câteva localităţi care au beneficiat de bani pentru a putea să încheiem anul calendaristic 2014. Aceşti bani ne-au venit ca o mănuşă, pentru că altfel am fi fost în situaţia de a începe anul 2015 cu plăţi restante” a precizat Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani.

Edilul şef al urbei a spus că banii respectivi vor fi direcţionaţi pentru plata datoriilor către furnizori şi firmele care au efectuat lucrări în ultimii doi ani de zile. Primarul a ţinut să puncteze faptul că parlamentarii social-democraţi Andrei Dolineaschi şi Doina Federovici au contribuit la alocarea acestor fonduri oraşului Darabani.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieConsiliul Local DarabaniAndrei DolineaschiDoina Federoviciprimarul orasului DarabaniDorica BozMos Craciun
12:19 pm Sambata, 27 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare