Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Muzeul Nordului

Prima colecție a Muzeului Nordului va purta numele lui Dumitru Haha

Marti, 03 Noiembrie, 2020

”Domnul Haha a fost și rămâne esențial în istoria Muzeului Nordului, fiindu-i prim donator și prim custode. Amintirea lui va fi cinstită întotdeauna ca atare” a declarat pentru Darabaneni.ro, Ștefan Teișanu, președintele Asociației Nord. În viitor Muzeul Nordului va include o secție exterioară dedicată istoriei învățământului rural din Moldova (proiectul Prima Școală), iar reprezentanții Asociației Nord speră să înființeze la Darabani și o Casă a ...  continuare »

Fara comentarii »

VEZI expoziţia colecţionarilor de curiozităţi de la Muzeul Nordului GALERIE FOTO

Sambata, 15 August, 2015

Ştefan Teişanu, directorul Festivalului Zilele Nordului, i-a mulţumit lui Dumitru Haha pentru aportul adus acestei expoziţii, majoritatea obiectelor expuse aparţinând economistului care a fost şi primar al oraşului. La vernisajul expoziţiei a participat şi primarul oraşului Darabani, Corneliu Aroşoaie. „Ne face mare plăcere şi ne mândrim că am reuşit până la urmă să punem în circuitul dărăbănean Muzeul Nordului…Aici este munca de o viaţă a d-lui ...  continuare »

Fara comentarii »

Alex Teioşanu: “Conştientizarea faptului că poţi face un grăunte de bine într-o lume condamnată autodistrugerii, e cea mai mare provocare”

Miercuri, 15 Aprilie, 2015

În timp ce majoritatea românilor savurau masa de Paşti, Alexandru Teioşanu participa la una dintre cele mai importante curse de maraton din lume. De la Paris, Teioşanu ne învaţă să fim dărăbăneni adevăraţi în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate publicaţiei Darabaneni.ro. Temerarul dărăbănean din cadrul Asociaţiei Nord va mai participa luna aceasta la probele de semi-maraton de la Cluj-Napoca şi Târgu Mureş, în vederea stângerii de fonduri pentru ...  continuare »

Fara comentarii »

Asociaţia Nord organizează a doua ediţie a Concertului de Iarnă de la Darabani

Duminica, 08 Februarie, 2015

În ultima zi a luniii februarie, melomaniii dărăbăneni vor avea prilejul să asculte piese ale unor compozitori consacrați pe acorduri  de chitară clasică, după ce în luna decembrie a anului 2013, Asociaţia Nord a organizat în urbea de pe malul Prutului concertul pianistului Bogdan Vaida. Anul acesta, la Darabani va fi prezent chitaristul Tudor Gliga, iar banii strânşi din vânzarea biletelor spectacolului şi donaţii vor fi folosiţi pentru lucrări de ...  continuare »

Fara comentarii »

Serban Mihailescu, criza de sinceritate: „Ce s-a facut, ca sa avem ce regasi?...Sunt dezamagit de starea acestei parti de tara si modul in care ne ocupam de ea”

Vineri, 15 August, 2014

Aici este o greşeală. Este un punct de vedere pe care-l combat total. Marginalizarea ţi-o faci singur. Dacă eu am avut 20 de ani un director la drumuri care nu a propus niciodată creşterea gradului de clasificare al drumurilor, element esenţial în acordarea fondurilor, cu cel  mai mic coeficient în drumuri naţionale şi europene din România, eu întotdeauna voi primi cei mai puţini bani din ţară, şi an de an decalajul se adânceşte. Mă refer şi la ...  continuare »

Fara comentarii »

COMUNICAT După aproape un secol, la Darabani se deschide Muzeul Nordului

Marti, 05 August, 2014

Patrimoniul inițial conține aproape 500 de exponate, grupate în colecții reprezentative pentru regiunea Moldova de Nord-nordul Basarabiei-Bucovina de Nord. Exponatele provin din județele Botoșani, Suceava și Iași, din regiunea Cernăuți-Herța și din Basarabia. Colecția de Istorie a Nordului conține obiecte de arheologie, documente, numismatică și fotografie veche din regiunea Nordului, obiecte vechi bisericești și exponate ale civilizației evreiești, foarte ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare