Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Undă verde de la consilierii locali, minus Tîrniceru, pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare VIDEOConsilierii locali, cel puţin o parte dintre ei, s-au întâlnit într-o şedinţă extraordinară formală, vineri 22 aprilie, pentru a-şi da OK-ul pentru acordarea titlului de cetăţean de onoare poetului Victor Teişanu şi istoricului Gheorghe Cliveti. Doar Dan Tîrniceru-Ifrim s-a opus acordării acestui titlu poetului şi publicistului dărăbănean.

Programată iniţial pentru orele 15:00, şedinţa extraordinară de Consiliu Local a fost reprogramată două ore mai târziu pentru ca aleşii locali să fie prezenţi 7 minute în uvertura sărbătorii de mâine, când va fi inaugurată şi Casa de Cultură „Theodor Balş” proaspăt renovată. Gheorghe Cliveti a întrunit unanimitatea la vot, iar în cazul lui Victor Teişanu doar independentul Dan Tîrniceru-Ifrim s-a opus, motivând că: „Noi, chiar dacă suntem aşa, speculanţi, aşa-zişii speculanţi, cum spune d-lui, noi ne chinuim, şi când vine sfârşitul de lună nu ştim cum să scoatem mâneca să dăm salarii şi dările la stat. D-lui nu ştie, că o viaţă întreagă a luat banii de la buget…Chiar dacă d-lui i-a plăcut mai mult să stea la cafele decât la bibliotecă, nu contest ca virgulă el ca scriitor, dar ca persoană aş vrea să-mi spună două lucruri ce-o făcut el pentru oraşul Darabani”.Lucian Florea l-a contrazis încă o dată pe alesul care se consideră „nebunul constructiv din Consiliul Local”, iar Galia Hrimiuc a precizat că este o onoare să avem asemenea oameni (Teişanu şi Cliveti) în Darabani. Primarul Corneliu Aroşoaie a invitat public, chiar şi presa, la evenimentul de sâmbătă, 23 aprilie, la care nu va participa, din păcate, academicianul Leon Dănăilă. (I.G.)
 


Citiţi şi: Propunerea ca Biblioteca Orăşenească să poarte numele lui Victor Teişanu a fost respinsă de Consiliul Local Darabani FOTO&VIDEO


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieVictor TeişanuGheorghe ClivetiCetatean de Onoare al orasului Darabani
11:24 pm Vineri, 22 Aprilie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare