Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Absolventii de gimnaziu au aflat rezultatele partiale obtinute la Evaluarea Nationala. VEZI toate notele elevilor darabaneniElevii care au trecut zilele din urmă prin focul examenului de Evaluare Națională au trăit astăzi emoțiile afişării rezultatelor. Notele obținute i-au bucurat pe unii și i-au nemulțumit pe alții. Unii profesori sunt de părere că rezultatele au fost la nivelul așteptărilor. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi publicate în 1 iulie
.

Rezultatele Evaluării Naţionale pentru absolvenţii claselor a VIII-a au fost făcute publice astăzi, începând cu orele 16:00. Dacă cei mai mulţi dintre elevi s-au împăcat cu ideea rezultatului evaluării, la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” 13 elevi au depus contestații până la orele 20:00, termenul limită conform regulamentului concursului. Dacă, de obicei, matematica este obiectul cel mai incriminat, anul acesta limba română i-a tras în jos pe cei mai mulți.

VEZI AICI notele obţinute de elevii Liceului „Dimitrie Cantemir”

La Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani, 8 dintre cei 23 de elevi care au participat la examen nu au reușit să obțină note peste 5. Cea mai mare medie la liceu a fost 9,25 iar cea mai mică 3,47. La Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” procentajul celor care au obținut note peste 5 este de 80%. Nici un elev nu a reușit să obțină nota maximă, dar patru elevi au atins şi chiar depăşit pragul mediei 9,50, cea mai mare fiind 9,67. Cea mai mică notă a fost de 2,82, fiind obținută de doi elevi. La școala amintită s-a înregistrat doar o singură absență. În general, cadrele didactice sunt mulțumite de rezultatele obținute și spun că acestea reflectă atât munca profesorilor cât și interesul elevilor.   Rezultatele reflectă munca profesorilor și a elevilor deopotrivă, iar rezultate sunt bune. Putem spune că cei mai mulți copii au confirmat. Cei care au muncit mai mult au obținut rezultate bune și foarte bune, ceilalți cele pe care le-au meritat.Am mai spus și cu alte ocazii. Cele trei simulări care au avut loc au fost benefice, și ca drept dovadă rezultatele sunt bune, iar noi suntem mulțumiți de elevii noștri. Mulțumim profesorilor pentru efortul depus pe parcursul anului școlar încheiat, mulțumim părinților că ne-au susținut și urăm succes în viața de licean pentru elevii care vor accede pe băncile liceului”, a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Lucian Florea, directorul Școlii Gimnaziale „Leon Dănăilă” din Darabani. (A.D.A.)

VEZI AICI notele obţinute de elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Lucian FloreaEvaluare Nationala
10:28 pm Vineri, 27 Iunie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare