Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

S-a dat startul Campaniei „100 pentru Nord”Campania „100 pentru Nord” este un proiect care are două obiective principale, asumate de inițiatori. În primul rând se dorește a fi un mijloc de strângere de fonduri pentru Festivalul „Zilele Nordului”, în același timp însă se dorește a fi un mecanism prin care să se tragă un semnal de alarmă față de clădirile de patrimoniu din zona de Nord și Nord-Est a României.

În cadrul acestei campanii, în anul 2014 au fost strânse fonduri pentru amenajarea etajului Conacului Theodor Balș care a devenit Muzeul Nordului, iar în 2015 fondurile adunate au fost direcționate către salvarea casei lui George Enescu de la Mihăileni. În 2016, potrivit celor de la Asociația „Nord”, Gabriel Lazăr va pedala 2016 kilometri iar donatorii sunt invitați să cumpere kilometri, donând câte 2 euro pentru fiecare o mie de metri achiziţionaţi. La final va fi publicată o listă cu kilometrii cumpărați, dintre cei parcurși de Gabriel Lazăr pe bicicletă. Fondurile strânse în acest an vor fi redirecționate către Școala de Arte și Civilizație Românească de la Cernăuți.La Școala Populară de Artă și Civilizație Românească Cernăuți s-au strâns, în numai un an de la înființare, 117 discipoli la secțiuni precum limba și literatura română, artele teatrului, istoria și civilizația românească, muzică populară, coregrafie, canto, sculptură, ceramică. Problemele financiare au început să apară însă repede, iar echipa inimoasă de la Cernăuți, care a început în 2014 proiectul pe bază de voluntariat, caută acum sprijin pentru continuarea și dezvoltarea activității școlii mai precizează cei de la Asociația „Nord” pe site-ul lor.

Cei interesați pot intra pe site-ul Zilele Nordului, unde își pot exprima intenția de a cumpăra kilometri printr-un comentariu la articolul despre campania „100 pentru Nord”. Donațiile se fac în contul RO13 RNCB 0301 1477 1126 0001 (lei) al Asociației Nord, deschis la Banca Comercială Română, Agenția Darabani. (A.D.A., foto: facebook)
Te-ar mai putea interesa si:  Asociatia NordZilele Nordului100 pentru NordGabriel LazarFestivalul Zilele Nordului
4:50 pm Sambata, 09 Iulie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare