Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primarul comunei Păltiniș oferă cazare și masă, pe termen nelimitat, refugiaților din UcrainaCostel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, anunță pe pagina sa de Facebook că reprezentanții comunei pe care o păstorește pot prelua refugiații ucraineni din orice punct vamal, persoanele respective urmând să beneficieze gratuit de cazare și mâncare în Păltiniș.

”Către  persoanele refugiate    din  Ucraina si  nu   au  unde merge  in  Romania!
Sunt    asteptate la . Paltinis, Botosani , unde    vor  fi   ajutate cu cazare , masa gratuit pe timp nelimitat , le preluam de la orice punct vamal


+40741026836  Whats-App .  Costel Romanescu,  primar de  Paltinis, Botosani, România. ОБЪЯВЛЕНИЕ
Беженцам из Украины которым некуда остановится в Румынии!
Вас ожидают в городе Палтиниша, уезд Ботошани, Румыния, где помогут с проживанием, бесплатным питанием на неограниченное время, забираем с любого таможенного пункта.
+40741026836 WhatsApp. Костел Романеску, мэр города Палтиниша,  уезд Ботошани, Румыния”
este anunțul edilului șef al comunei Păltiniș.Te-ar mai putea interesa si:  Costel RomanescuUcrainarefugiatirefugiati Ucraina
10:57 pm Sambata, 26 Februarie, 2022

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare