Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CINE va fi viceprimarul oraşului Darabani?Răspunsul îl aflăm astăzi. Liberalii pregătesc înscăunarea lui Alin Gîrbaci, dar „surpriza” ar putea veni din partea social-democraţilor. Liviu Hrimiuc exclude un tandem cu Corneliu Aroşoaie la conducerea Primăriei. Proaspătul primar susţine că este un om de cuvânt şi nu va candida la următoarele alegeri locale, urmând să facă rocada cu Alin Gîrbaci.

Vineri, 24 iunie, de la orele 14:00, este programată şedinţa de constituire a Consiliului Local Darabani, în cadrul căreia urmează să fie validaţi noii consilieri, iar proaspătul primar Liviu Hrimiuc va depune jurământul. Singura necunoscută este numele viitorului viceprimar al oraşului Darabani. Noul primar Liviu Hrimiuc exclude varianta Corneliu Aroşoaie pentru postul de viceprimar, dar nu poate totuşi băga mâna în foc în acest caz. „Noi propunem o singură persoană, pe Alin Gîrbaci. Am înţeles că d-l Corneliu Aroşoaie nu-şi doreşte acest post. El mi-a spus că îşi va relua activitatea la Camera Agricolă” a declarat pentru Darabaneni.ro, Liviu Hrimiuc.Liviu Hrimiuc a mai precizat că va respecta înţelegerea politică făcută cu Alin Gîrbaci, în sensul că îl va lăsa pe tânărul liberal să candideze la următoarele alegeri locale, actualul primar urmând să ocupe fotoliul de viceprimar. „Am avut o înţelegere cu d-l Alin Gîrbaci şi suntem oameni de onoare” a spus Hrimiuc.
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLiviu HrimiucAlin Girbaciviceprimarul orasului Darabani
10:56 am Vineri, 24 Iunie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare