Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Noul viceprimar a câştigat prima luptă din Consiliul Local cu 10-7 GALERIE FOTO

Liberalii au câştigat prima luptă cu PSD din noul Consiliu Local, după ce s-au impus cu 10-7 în bătălia pentru postul de viceprimar al oraşului Darabani. Dacă nici un pesedist nu a trădat, iar liberalii şi-au votat copreşedintele, ar rezulta că cei doi consilieri independenţi şi ALDE au votat pro-PNL. Astfel, Alin Gîrbaci a câştigat în faţa lui Vasile Floria cu 10-7.
 
Dan Tîrniceru-Ifrim a fost preşedintele Comisiei de validare a mandatelor consilierilor, iar Costel Acsinte a îndeplinit funcţia de secretar al acestui for, Alin Gîrbaci fiind membrul comisiei. Tîrniceru l-a propus pentru funcţia de viceprimar pe Alin Gîrbaci, consilierul independent care era dispus să candideze „cu pieptul în faţă” la Primărie în faţa lui Gîrbaci. Dar nu a fost să fie. Galia Hrimiuc l-a propus pe colegul său de partid, Vasile Floria. Alin Gîrbaci a explicat celor prezenţi metodologia votării viceprimarului.

Rând pe rând, consilierii au intrat în cabina de vot. Corneliu Aroşoaie s-a lăsat aşteptat, în momentul în care numele său a fost strigat de Tîrniceru, fostul primar neaflându-se în sală. Cei doi edili au continuat cu şicanele, Tîrniceru adresându-i lui Aroşoaie: „Am deosebita plăcere…” când i-a înmânat buletinul de vot, iar Aroşoaie a replicat în aceeaşi notă: „Cred, mare plăcere, şi mie la fel”. La intrarea în cabină, Corneliu Aroşoaie a solicitat încă o dată detalii despre procedura de vot. După numărarea voturilor, Vasile Floria a contabilizat 7, iar Alin Gîrbaci a avut 10 voturi şi va ocupa fotoliul de viceprimar al oraşului Darabani. La scrutinul pentru alegerea viceprimarului a asistat şi deputatul Costel Şoptică, care s-a întreţinut cu fostul parlamentar de Darabani, Stelică Strugaru.Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
 
 


Te-ar mai putea interesa si:  Dan Tîrniceru IfrimAlin Girbaciviceprimarul orasului Darabani
1:17 am Sambata, 25 Iunie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare