Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ACS Sănătatea a terminat turul campionatului pe locul XI ”Este ok…Habar nu am avut cu ce se mănâncă””Lupta în nămol” din Valea Cetății cu Olimpic Cetate Râșnov s-a încheiat la egalitate (scor 1-1), iar ACS Sănătatea Darabani încheie turul campionatului Ligii a 3-a pe locul 11, la 6 puncte de ”zona fierbinte”. Pentru prima participare pe a treia scenă a fotbalului românesc, președintele clubului, Dumitru Dănilă, se consideră mulțumit și își dorește ca echipa sa să termine campionatul în primele 10.

La jumătatea sezonului, ACS Sănătatea Darabani a acumulat 16 puncte, clasându-se pe locul XI. Vor retrograda ultimele 3 echipe din seria I, dar nici ocupanta locului XII nu este scutită total de emoții la finalul campionatului. 
”Per ansamblu este ok, cu toate că am pierdut cel puțin 4 puncte aiurea. A fost foarte greu. Habar nu am avut cu ce se mănâncă. Nici nu am avut de la cine să învățăm. Acum am acumulat ceva experiență” a declarat pentru Darabaneni.ro, Dumitru Dănilă, care contrazice în totalitate ”gurile rele” care spun că s-ar trage obloanele la Sănătatea. ”Este exclus acest lucru, după ce ne-am chinuit atât” a precizat președintele asociației sportive.Revin ”fiii risipitori”?

Dumitru Dănilă susține că ușa clubului nu este definitiv închisă pentru cei doi fotbaliști rebeli Adrian Stîncă și Robert Grumezescu, care ar putea fi reprimiți la echipă dacă se vor antrena bine și vor avea un comportament sportiv adecvat.

”Eu nu i-am dat afară. A fost o decizie a majorității. Am discutat cu ambii jucători. Robert are șanse mai mari să revină la echipă” a spus Dănilă.
Te-ar mai putea interesa si:  Dumitru DănilăAdrian StincaRobert GrumezescuACS Sanatatea Darabani
4:26 pm , 03 Decembrie, 2017

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare