Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Buget local rectificat, functionarii Primariei in pericol sa nu-si primeasca salariile pe ultimele doua luni ale anuluiConsilierii locali dărăbăneni s-au trezit cu noaptea-n cap miercuri, 22 octombrie, ca să voteze împărţirea „sacului de bani” acordat de Guvern în plină campanie electorală. Chiar şi în aceste condiţii, funcţionarii Primăriei Darabani sunt în pericol să nu-şi primească integral salariile pe ultimele două luni ale anului.

După ce în campania electorală pentru prezidenţiale, Guvernul României a alocat fonduri unităţilor adminstrativ-teritoriale din judeţ, şi oraşului Darabani i s-au repartizat prin intermediul Consiliului Judeţean bani peste aşteptări. Consilierii locali au votat în unanimitate, în cadrul ultimei şedinţe extraordinare, rectificarea bugetului local cu peste 8 miliarde de lei vechi, banii fiind alocaţi cu destinaţii precise, respectiv achitarea arieratelor, reabilitarea drumurilor comunale sau învăţământ.Din păcate, funcţionarii Primăriei Darabani trăiesc aceiaşi dramă de câţiva ani, deoarece sunt în pericol să nu-şi primească salariile pe ultimele două luni ale anului. „Fiecare dintre colegii noştri ne-au întrebat de ce nu sunt bani. În prima şedinţă de Consiliu Local când am discutat bugetul, am spus că neavând cum să facem planul la încasări, nu am putut să ne echilibrăm bugetul” a spus Corneliu Aroşoaie. Este adevărat, faţă de acum câţiva ani, când funcţionarii din cadrul serviciului Contabilitate plus Taxe şi impozite locale aveau încasări de peste 80% şi salarii duble faţă de ceilalţi angajaţi ai Primăriei, nu mai vorbim de mult contestatele stimulente, acum încasările bat undeva la 50%. Chiar dacă publicaţia Darabaneni.ro a solicitat în mai multe rânduri topul datornicilor privind taxele şi impozite locale, nu am primit nici un răspuns. Primarul Corneliu Aroşoaie a spus, totuşi, că speră să rezolve problema salariilor angajaţilor instituţiei pe care o conduce.VEZI şi: Darabani a primit cea mai mare suma repartizata localitatilor judetului pentru achitarea arieratelor, dezvoltare locala si infrastructura

Şedinţa de Consiliu Local s-a terminat în „spiritul” campaniei electorale pentru prezidenţiale, edilul şef al urbei mulţumindu-le consilierilor locali pentru că au votat rectificarea bugetară şi invitându-i afară din sală pe cei care nu-l susţin pe Victor Ponta pentru fotoliul de preşedinte al României. „Aş dori ca cei care ne sprijină în campanie electorală să rămână în sală” le-a transmis primarul aleşilor locali, iar Dan-Tîrniceru-Ifrim împreună cu liberalul Florin Ignat au părăsit sala de şedinţe a Primăriei, nu şi restul aşa-zişilor consilieri independenţi, aleşii democrat-liberali Adrian Meţler şi Alin Gîrbaci, dar şi liberalul Gheorghe Caba absentând de la această şedinţă. 

Citiţi şi: REACTII ACL dupa ce orasului Darabani i-a fost alocata cea mai mare suma de bani „Cateodata se mai intoarce si Dumnezeu cu fata la noi”
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu AroşoaieFlorin IgnatDan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabanibugetConsiliul Judeteanbuget local
10:54 pm Sambata, 25 Octombrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare