Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dărăbănenii își aleg conducătorii GALERIE FOTO

Zi importantă pentru România și implicit pentru cel mai nordic oraș al țării care urmează să aibă un nou primar. După ce liberalul Liviu Hrimiuc a renunțat să mai candideze, în cursa pentru fotoliul de primar sunt înscriși Mihai-Alin Gîrbaci (PNL), Vasile Floria (PSD), Dan Tîrniceru-Ifrim (USR PLUS), Petru Bejinariu (ALDE), Stelică Iacob-Strugaru (PMP) și Sandu Horodincu (Pro România).

Ziua alegerilor locale a început cu ploaie la Darabani, am putea spune că în semn de belșug, dar și cu puțini alegători la urne și datorită pandemiei cu care ne confruntăm. Până la orele 11:00 la secția de votare 119 din Lișmănița votaseră 53 de persoane, 12 dintre ei fiind chiar membrii secției de votare. Până la orele 13:30, la secția 119 prezența la vot era de 22,07% din totalul de 539 de alegători aflați pe listele electorale permanente. Tot aici au existat 2 cereri pentru urnele speciale. La secția 120 din Eșanca procentul de prezență era la aceeași oră 21,97%, în timp ce cel mai mic procent de alegători (12,94%) s-a înregistrat la secția de votare 114 de la Școala Gimnazială ”Leon Dănăilă”, la orele 13:30. Până la orele 11:40, la secția din urmă votaseră 134 de persoane din totalul de 1684.La prânz, soarele a ieșit dintre nori, iar dărăbănenii au început să se îndrepte în număr cât mai mare către secțiile de votare. Astfel că, la 12:00, la secția 113 din Cornești aproximativ 10 dărăbăneni stăteau la rând pntru a-și exercita dreptul constituțional.

Darabaneni.ro vă va ține la curent cu ultimele știri de la alegerile locale din Darabani

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imaginiTe-ar mai putea interesa si:  alegeri locale Darabani
2:08 pm , 27 Septembrie, 2020

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare