viscol
Cetăţenii sunt sfătuiţi să evite călătoriile pe timp de viscol FOTO
Duminica, 08 Ianuarie, 2017

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă recomandă cetăţenilor ca, în perioada în care se manifestă fenomenele meteo prognozate, să se informeze permanent asupra condiţiilor atmosferice, să-şi pregătească rezerve de alimente, apă şi combustibil şi să-şi asigure mijloace de încălzire în locuinţe, să-şi pregătească mijloace de iluminat independente de reţeaua electrică, să păstreze la îndemână unelte pentru degajarea zăpezii, să evite ... continuare »
VIN NINSORILE! Cetăţenii sunt sfătuiţi să evite călătoriile pe timp de viscol
Duminica, 28 Decembrie, 2014
Potrivit avertizării emise de meteorologi, din această seară, începând cu orele 20:00, judeţul Botoşani se află sub incidenţa „Codului Galben” de ninsori. Vântul se va intensifica şi va depăşi la rafală 70 km/h , viscolind şi troienind zăpada. Avertizarea este valabilă până luni, 29 decembrie, orele 20:00. În aceeaşi perioadă, judeţele Buzău, Brăila, Galaţi, Vrancea, Bacău, Vaslui, Prahova, Dâmboviţa, Ialomiţa şi Argeş sunt ... continuare »
Sfaturi ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta in lupta cu zapada si gerul
Duminica, 16 Decembrie, 2012

Având în vedere prognoza meteo pentru următoarele ore, recomandăm populaţiei să evite orice călătorie pe timp de viscol şi ninsoare puternică. Dacă, totuşi, deplasarea este necesară, informaţi-vă dacă pe traseul ales nu sunt drumuri blocate la numerele de telefon 0231/ 508.012 sau 0231/ 510.792 – pentru drumuri judeţene, şi 0231/ 508.012 şi 0231/516.524 – pentru drumuri naţionale. Asiguraţi-vă că sistemul de încălzire al autoturismului dumneavoastră ... continuare »
Politistii de frontiera au ajutat la scoaterea din zapada a 7 masini. Seful SVSU Darabani: „Situatia este critica”
Duminica, 16 Decembrie, 2012
Staţia Meteo Darabani şi Bajura, stratul de zăpadă depăşea 80 de cm. „Poliţiştii cu maşinile lor, noi cu utilajele noastre, fiecare cu ce am putut, dar i-am scos pe oameni de acolo. De asemenea, am mai intervenit şi pentru deszăpezirea a trei maşini de la Eşanca” a declarat pentru Darabaneni.ro, Gheorghe Sîsîiac, şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU). Pe tronsonul Conceşti-Darabani au intervenit şi utilajele primarului Costel Nazare, ... continuare »
Câteva imagini mai strălucite de la prima ediție a Maratonul Nordului din Botoșani.

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”
Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!