Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Patru elevi darabaneni de la Liceul „Dimitrie Cantemir” calificati la olimpiadele nationalePatru elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir” din Darabani au reușit să obțină cele mai bune rezultate la faza județeană a olimpiadelor de limba română, chimie și discipline tehnologice, calificându-se astfel la faza națională. Olimpiadele au avut loc pe 22 februarie 2014, liceul din Darabani fiind gazda concursului județean de Industrie Alimentară.

Ziua de sâmbătă, 22 februarie a.c., a fost una deosebit de încărcată pentru elevii din județul Botoșani. Cei mai merituoși dintre ei s-au întrecut la olimpiadele școlare, care s-au desfășurat în aceiași zi la mai multe discipline. Cei mai buni dintre cei mai buni vor reprezenta școlile de unde provin, implicit și județul, la fazele naționale ale olimpiadelor respective. Printre aceștia se află și câțiva elevi dărăbăneni, care au demonstrat încă o dată că se poate face școală și în zonele mai puțin bogate ale țării. Cea mai frumoasă veste a venit dinspre disciplina limba și literatura română, acolo unde elevele Lavinia Rotaru și Georgiana Văculişteanu, ambele pregătite de profesoara Alina Andrei au obținut locul I la clasa a IX-a, respectiv a XII-a, calificându-se astfel la faza națională, care va avea loc la Timișoara. Alte două eleve, Nicoleta Luca din clasa a VIII-a, pregătită de profesoara Narcisa Rusu, și David Smărăndița la clasa a XI-a, pregătită de profesoara Ionela Aionesă au fost la un pas de podium, obținând amândouă câte o mențiune.Nici la chimie nu am fost mai prejos, elevul Emanuel Mirel Luca, deși a fost singurul participant de la Darabani, i-a surclasat pe toți colegii săi din județ de clasa a XI-a, obținând locul I și implicit participarea la faza națională, care va avea loc la Iași. Anul acesta Liceul „Dimitrie Cantemir” a fost gazda Olimpiadei Județene la disciplina Industrie Alimentară. Se pare că „jocul” pe teren propriu a fost de bun augur pentru elevele din Darabani. Acestea au obținut la clasa a XI-a un loc IV, prin eleva Bianca Mădălina Merticariu, pregătită de profesoarele Adriana Sîrbu şi Eliza Mărăciuc. La clasa a XII-a, podiumul a fost în întregime adjudecat de elevele pregătite de profesoara Adriana Sîrbu: locul III – eleva Cătălina Cimpoi, locul II – eleva Iustina Kiss, locul I revenind elevei Anda Mădălina Dănăilă. Aceasta din urmă va participa și la faza națională care va avea loc la Galați. (A.D.A.)
Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”olimpicielevi darabaneni
11:08 pm Vineri, 28 Februarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare