Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI noile trasee pe care le va parcurge microbuzul elevilor Liceului „Dimitrie Cantemir”



Microbuzul şcolar al Liceului „Dimitrie Cantemir” va avea din semestrul doi al anului şcolar în curs noi trasee care au fost aprobate în ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Darabani. Noua staţie inclusă în trasee este cea din cartierul Teioasa al oraşului.

Discuţii aprinse pe tema transportului elevilor dărăbăneni au existat încă din toamna anului 2012, când se căutau soluţii pentru transportul a 40 de elevi din Corneşti, şi s-au acutizat în ultima lună a anului trecut, când edilul şef al urbei a exercitat presiuni asupra directorului Florin Ignat pentru a include cartierul Teioasa în traseele elevilor. Corneliu Aroşoaie i-a spus atunci lui Ignat că trebuie asigurat transportul elevilor, deoarece şi cadrele didactice primesc bani pentru navetă.

Primarul a inclus în expunerea de motive a proiectului de hotărâre care stabileşte noile trasee ale microbuzului liceului şi o cerere formulată de un grup de părinţi din Teioasa care au solicitat să li se asigure copiiilor lor transportul la Liceul „Dimitrie Cantemir” din localitate. „Vreau să ştiu dacă la nivelul comunităţii oraşului Darabani au fost prinse toate zonele...Vrem să aprobe Consiliul Local ca orişice persoană, orişice copil-elev care învaţă la şcoala generală şi la liceu să fie adus cu microbuzul...Sper să nu fie probleme. Dacă vom mai avea discuţii pe această temă, eu îi trimit de acum la d-voastră în calitate de director şi consilier local” i-a transmis Aroşoaie lui Ignat.



Citiţi pe aceeaşi temă:
Arosoaie a incercat sa „impace” traseele microbuzelor care transporta elevii darabaneni

Noile trasee ale microbuzului BT-08-GSD sunt:
Dimineaţa:
1.    Eşanca – Darabani
2.    Darabani – Teioasa şi retur x 2
Prânz:
1.    Darabani – Baranca şi retur
2.    Darabani – Teioasa şi retur x 2
3.    Darabani – Eşanca
Seara:
1.    Darabani – Baranca şi retur
2.    Darabani – Eşanca




Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieLiceul „Dimitrie Cantemir”Florin Ignat
9:17 pm Sambata, 08 Februarie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare