Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Site-urile primariilor, la controlul PrefecturiiMiercuri, 6 martie, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural la care au fost invitați și primarii din județ, prefectul Costică Macaleți a atras atenția asupra funcționalității paginilor de internet ale instituțiilor administrative. Potrivit reprezentaților Instituţiei Prefectului care au efectuat un control în acest sens, la 25 februarie doar 23 de primării dintr-un total de 78 aveau site-urile actualizate. Printre cele rămase în urmă la acest capitol este și Primăria Orașului Darabani. Pe pagina de internet a acesteia nu apar decât unele informații vagi și articole de lege, nici nu se pune problema de declarații de avere, datorii publice, planuri de investiții sau procesele verbale ale ședințelor de Consiliu Local, așa cum apar spre exemplu pe site-ul Consiliului Județean Botoşani.

Într-o ședință anterioară a Consiliului Local Darabani, primarul Corneliu Aroșoaie a afirmat că a luat legătura cu o firmă IT din Iași în acest sens, dar rezultatele se lasă încă așteptate. Cei care nu și-au actualizat site-urile de internet riscă amenzi între 50 și 2 000 de lei. „Prima problemă pe care aş vrea să o lansăm este legată de pagina de internet, cu care aţi mai avut probleme. Aici mi-au scris colegii că se sancţionează, eu nu spun acest lucru însă vorbim de faptul că unii dintre d-voastră au făcut contract cu firme de pe la Timişoara, Arad nu-i nici o problemă dacă erau puse la zi, ca să nu fie puse la zi puteau fi făcute şi cu o firmă din Botoşani, puneţi d-voastră ghilimele. De aceea ţin neapărat să aveţi site-urile la zi, sunt informaţii publice şi conform legii aveţi această obligaţie”, a declarat prefectul Costică Macaleţi, potrivit Botosaneanul.


Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCostică Macaleţi
12:39 pm Joi, 07 Martie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare