Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI locurile disponibile în unităţile de învăţământ ale JandarmerieiPentru anul de învăţământ 2015-2016, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate în vederea scoaterii la concurs următoarele locuri fără discriminare în instituţiile de învăţământ ale M.A.I. şi M.Ap.N., după cum urmează:

A. În instituţiile de învăţământ ale M.A.I.

•    Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti:
    10 locuri  pentru învăţământul cu frecvenţă - programul de studii universitare de licenţă „Drept”;
    50 locuri  pentru învăţământul cu frecvenţă - programul de studii universitare de licenţă „Ordine şi siguranţă naţională” din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 1 loc pentru alte minorităţi);
    5 locuri pentru învăţământul cu frecvenţă redusă - programul de studii universitare de licenţă „Ordine şi siguranţă naţională”.

•    Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – 125 locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel:
    120 locuri  alocate Jandarmeriei Române;
    5 locuri  alocate S.P.P.

•    Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 125 de locuri  (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi).

•    Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti – Jandarmeria Română are alocat un număr de 5 locuri – maistru militar auto.

B. În instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N.

•    Academia Tehnică Militară Bucureşti – 72 locuri alocate M.A.I., conform specialităţilor:
    4   locuri – „Armament, aparatură artileristică şi sisteme de conducere a focului”;
    1   loc – „Topogeodezie şi automatizarea asigurării geodeziei”;
    3   locuri – „Sisteme pentru baraje de mine, distrugeri şi mascare”;
    6   locuri – „Blindate, automobile şi tractoare”;
    7   locuri – „Construcţii şi fortificaţii”;
    7   locuri – „Echipamente şi sisteme electronice militare”;
    17   locuri – „Transmisiuni”;


    27   locuri – „Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională”.

•    Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 45  locuri alocate M.A.I., conform specialităţilor:
    10 locuri – „Managementul sistemelor de comunicaţii militare” – Comunicaţii şi informatică;
    29 locuri – „Management economico-financiar” – Finanţe-contabilitate;
    6 locuri – „Administraţie publică” – Intendenţă.

•    Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – 38 locuri alocate M.A.I., conform specialităţilor:
    5 locuri – „Armament şi instalaţii de lansare”;
    11 locuri – „Tehnică de comunicaţii”;
    21 locuri – „Operare şi mentenanţă echipamente de comunicaţii”;
    1 loc – „Construcţii”.
   
Alte precizări:

1. Înscrierea candidaţilor – zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00, la sediul unităţii din mun. Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani, astfel:
    a. pentru Academia de Poliţie şi pentru toate instituţiile de învăţământ care aparţin M.Ap.N. până la data de 29 mai 2015.
    b. pentru şcolile postliceale ale MAI până la data de 07 august 2015.

2. Depunerea dosarelor de candidat în volum complet – zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00, la sediul unităţii din mun. Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani, astfel:
a. pentru Academia de Poliţie şi pentru toate instituţiile de învăţământ care aparţin M.Ap.N. până la data de 12 iunie 2015.
b. pentru şcolile postliceale ale MAI până la data de 14 august 2015.


„Pentru relaţii suplimentare, apelaţi numărul de  telefon 0231/511533 (interior 24527)  iar pentru înscriere vă aşteptăm la sediul unităţii din strada I.C. Brătianu nr. 110 din mun. Botoşani. Persoane de contact:  locotenent Panaite Florentin, plutonier major Stoleru Ştefan sau plutonier major Pintilie Cristian. De asemenea, pe site-ul www.jandarmeriabotosani.ro , la sectiunea  Cariera – Anunt admitere 2015 , sunt postate toate informatiile necesare” se arată în comunicatul de presă al IJJ Botoşani.
Te-ar mai putea interesa si:  IJJ Botosanijandarmi
12:11 am Sambata, 02 Mai, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare