Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!

" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
VEZI locurile disponibile în unităţile de învăţământ ale Jandarmeriei

Pentru anul de învăţământ 2015-2016, Jandarmeriei Române i-au fost aprobate în vederea scoaterii la concurs următoarele locuri fără discriminare în instituţiile de învăţământ ale M.A.I. şi M.Ap.N., după cum urmează:
A. În instituţiile de învăţământ ale M.A.I.
• Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti:
10 locuri pentru învăţământul cu frecvenţă - programul de studii universitare de licenţă „Drept”;
50 locuri pentru învăţământul cu frecvenţă - programul de studii universitare de licenţă „Ordine şi siguranţă naţională” din care 2 locuri pentru romi, 2 locuri pentru maghiari şi 1 loc pentru alte minorităţi);
5 locuri pentru învăţământul cu frecvenţă redusă - programul de studii universitare de licenţă „Ordine şi siguranţă naţională”.
• Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani – 125 locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi), astfel:
120 locuri alocate Jandarmeriei Române;
5 locuri alocate S.P.P.
• Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni – 125 de locuri (din care 3 locuri pentru romi şi 2 locuri pentru alte minorităţi).
• Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti – Jandarmeria Română are alocat un număr de 5 locuri – maistru militar auto.
B. În instituţiile de învăţământ ale M.Ap.N.
• Academia Tehnică Militară Bucureşti – 72 locuri alocate M.A.I., conform specialităţilor:
4 locuri – „Armament, aparatură artileristică şi sisteme de conducere a focului”;
1 loc – „Topogeodezie şi automatizarea asigurării geodeziei”;
3 locuri – „Sisteme pentru baraje de mine, distrugeri şi mascare”;
6 locuri – „Blindate, automobile şi tractoare”;
7 locuri – „Construcţii şi fortificaţii”;
7 locuri – „Echipamente şi sisteme electronice militare”;
17 locuri – „Transmisiuni”;
27 locuri – „Calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională”.
• Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu – 45 locuri alocate M.A.I., conform specialităţilor:
10 locuri – „Managementul sistemelor de comunicaţii militare” – Comunicaţii şi informatică;
29 locuri – „Management economico-financiar” – Finanţe-contabilitate;
6 locuri – „Administraţie publică” – Intendenţă.
• Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – 38 locuri alocate M.A.I., conform specialităţilor:
5 locuri – „Armament şi instalaţii de lansare”;
11 locuri – „Tehnică de comunicaţii”;
21 locuri – „Operare şi mentenanţă echipamente de comunicaţii”;
1 loc – „Construcţii”.
Alte precizări:
1. Înscrierea candidaţilor – zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00, la sediul unităţii din mun. Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani, astfel:
a. pentru Academia de Poliţie şi pentru toate instituţiile de învăţământ care aparţin M.Ap.N. până la data de 29 mai 2015.
b. pentru şcolile postliceale ale MAI până la data de 07 august 2015.
2. Depunerea dosarelor de candidat în volum complet – zilnic, de luni până vineri, între orele 10.00 – 14.00, la sediul unităţii din mun. Botoşani, str. I.C. Brătianu, nr. 110-112, jud. Botoşani, astfel:
a. pentru Academia de Poliţie şi pentru toate instituţiile de învăţământ care aparţin M.Ap.N. până la data de 12 iunie 2015.
b. pentru şcolile postliceale ale MAI până la data de 14 august 2015.
„Pentru relaţii suplimentare, apelaţi numărul de telefon 0231/511533 (interior 24527) iar pentru înscriere vă aşteptăm la sediul unităţii din strada I.C. Brătianu nr. 110 din mun. Botoşani. Persoane de contact: locotenent Panaite Florentin, plutonier major Stoleru Ştefan sau plutonier major Pintilie Cristian. De asemenea, pe site-ul www.jandarmeriabotosani.ro , la sectiunea Cariera – Anunt admitere 2015 , sunt postate toate informatiile necesare” se arată în comunicatul de presă al IJJ Botoşani.
Adauga un comentariu
Ultimele articole

Județul Botoșani se situează la mijlocul clasamentului, cu o rată de promovabilitate de 74,12, ce depășește puțin media națională. În județ sunt atât licee care au înregistrat 99% promovabilitate cât și licee cu 0%. La Liceul „Dimitrie Cantemir” din Darabani 67,48% din candidați au promovat examenul. Însă liceul dărăbănean se poate lăuda cu una din cele 6 medii de 10 ale județului, performanță reușită de eleva Horopciuc Veronica (foto medalion), ... continuare »

Ultima dată, Zilele Orașului au fost organizate în cadrul Zilelor Nordului, la ediția din 2015 a festivalului. Suma alocată manifestărilor de anul acesta depășește 100.000 de lei, dintre care aproximativ 20.000 de lei provin din sponsorizări. ”Eu țin foarte mult la aceste manifestări cultural-artistice. Chiar dacă Ziua Orașului hotărâtă prin ședință de Consiliu Local este 21 iunie, doresc ca ziua respectivă să fie mai mult o manifestare culturală, ... continuare »

Concursul Național Catehetic ”Rugăciunea în viaţa mea” este organizat în anul 2022, Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinuluiși Anul comemorativ al sfinţilor isihaşti Simeon Noul Teolog, Grigore Palama și Paisie de la Neamț, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, de către Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române, în parteneriat cu Ministerul Educației, în perioada 15 ... continuare »

29 aprilie 2022 a fost o zi emoționantă pentru elevii, cadrele didactice și reprezentanții Primăriei Viișoara. Emoții și lacrimi și pentru cei 2 veterani viișoreni Cojocariu Gheorghe și Giosu Ioan care, când cu zâmbetul pe buze când cu lacrimi în ochi, s-au bucurat, pentru câteva momente, de mângâierea și prețuirea elevilor de la Școala Gimnazială ”Dimitrie Brândză” Viișoara. Copiii s-au pregătit din timp pentru întâlnirea cu prețioșii veterani, ... continuare »

Darabaneni.ro a discutat cu Rareș Mandache, elevul dărăbănean care a obținut Premiul I la Olimpiada Națională de Istorie, cea mai mare performanță a învățământului dărăbănean. Adolescentul ne-a mărturisit că mama sa a rămas fără cuvinte în momentul în care a primit vestea rezultatului său la olimpiadă, încă nu e decis la ce liceu va merge, și le mulțumește tuturor celor care l-au susținut în obținerea acestui rezultat istoric. ... continuare »

Dărăbănenii se pot mândri cu încă un academician ”Gândul și sufletul meu se leagă…”