Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Câștigătorii concursului LuminaMath au fost premiați. Trei elevi vor merge într-o tabără națională de matematică FOTO

Marți, 20 martie 2018, a avut loc premierea elevilor de ciclu primar ai Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” Darabani, participanţi la Concursul Naţional de Matematică LuminaMath, ajuns la a XXI-a ediţie. Directorul adjunct al unităţii de învăţămât, prof. Ştefănucă  Ovidiu, le-a înmânat premianţilor medaliile şi diplomele obţinute, în aplauzele colegilor şi părinţilor.

Este de apreciat că trei dintre elevii dărăbăneni au obţinut premiul I pe județ, câştigând astfel câte o tabără naţională de matematică, care se va organiza în vacanţa de vară. Cei trei câştigători sunt: Trişcă Luca Gabriel – clasa a II-a (prof. Hrimiuc Galia), Grigoraş Sergiu Răzvan-clasa a III-a (prof. Cricleviţ Monica) şi Băeşu Mălina din clasa a IV-a (prof. Plugaru Rodica).

VEZI în continuare clasamentul celorlalți mici matematicieni, pe clase:

Clasa a II-a A- prof. Hrimiuc Galia
1.    Bejinariu David Ilie- premiul I
2.    Apachiței Maya- premiul al II-lea
3.    Cimpoi Eva Larisa- premiul al III-lea
 
Clasa a III-a A- prof. Cricleviț Monica
1.    Chirilă Nicola- premiul I


2.    Dascălu Carla- premiul I
3.    Cliveț Denisa Alexandra- premiul I
4.    Huțanu Dragoș Sorin- premiul I
5.    Iriciuc Mălina Gabriela- premiul al II-lea

Clasa a III-a C- prof. Săcrieriu Mirela
1.    Patriu Marinela- premiul I
2.    Hrimiuc Elena- premiul al II-lea
3.    Drecea Beatrice Gabriela- premiul al II-lea

”Felicitări acestor minunați elevi pentru frumoasele rezultate obținute și sunt sigur că vor persevera și vor continua să ne bucure cu rezultatele lor. Felicit și cadrele didactice, care i-au îndrumat, ajutat și călăuzit pașii pe aceste frumoase meleaguri ale matematicii și împreună au reușit să atingă aceste înalte piscuri. Nu în ultimul rând felicitări și părinților care i-au sprijinit, ajutat și crescut, și sunt sigur că aceste diamante care se vor șlefui în timp le vor însenina viața” a transmis prin intermediul portalului Darabaneni.ro, Ovidiu Ștefănucă, directorul adjunct al Școlii Gimnaziale ”Leon Dănăilă”.
Te-ar mai putea interesa si:  LuminaMath
9:53 pm Miercuri, 21 Martie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare