Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

COMUNICAT PNL Liviu Hrimiuc s-a decis în legătură cu candidatura la PrimăriePNL Botoşani a emis un comunicat de presă după „valurile” care au fost în rândul liberalilor dărăbăneni în ultima perioadă. Săptămâna trecută a apărut informaţia conform căreia Liviu Hrimiuc ar declara forfait la alegerile locale din iunie, iar luna trecută s-a vehiculat ideea candidaturii lui Alin Gîrbaci din partea ALDE, dar liberalii au infirmat zvonurile respective, catalogându-le diversiuni ale adversarilor politici. Cel puţin la nivel declarativ, Liviu Hrimiuc are suportul total în lupta electorală pentru fotoliul de primar al oraşului Darabani.

„Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal Botoşani l-a validat pe cel care îşi va asuma intrarea în bătălia electorală, la alegerile locale de anul acesta, din oraşul Darabani în persoana domnului Liviu Hrimiuc, un cunoscut om de afaceri dărăbănean, un om integru şi perseverent” se precizează în comunicatul liberalilor.

Liviu Hrimiuc este foarte optimist în ce priveşte şansele sale la alegerile locale, în condiţiile în care actualul primar Corneliu Aroşoaie este foarte greu de învins. „Candidez la primăria oraşului Darabani din partea Partidului Naţional Liberal, un partid istoric cu valori şi principii de necontestat. Am alături de mine foarte mulţi dărăbăneni care mă sprijină, echipa mea de campanie, iar împreună cu aceştia sunt convins că vom câştiga alegerile din 5 iunie 2016” a spus Hrimiuc. „Ţin să precizez că speculaţiile din ultima vreme referitoare la retragerea mea din cursa electorală nu sunt adevărate, acestea reprezentând o diversiune a adversarilor noştri politici. În ceea ce mă priveşte, cred într-o politică curată şi cinstită, am lângă mine oameni puternici, care promovează criteriul competenţei şi al integrităţii şi de aceea îmi voi asuma o campanie electorală corectă şi onestă, adresându-mă dărăbănenilor cu proiecte politice de viitor, cu transparenţă şi corectitudine, în beneficiul tuturor cetăţenilor”, a mai declarat Liviu Hrimiuc.Liberalii promit o campanie electorală decentă

Şi Alin Gîrbaci este încrezător în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor locale, convins fiind de faptul că dărăbănenii vor lua decizia corectă. „Sunt încântat să fac parte din această echipă a Partidului Naţional Liberal, bucuros să lucrez cu oameni precum Liviu Hrimiuc, candidatul nostru la primăria oraşului Darabani. Aşa cum a precizat şi colegul meu Liviu, vom desfăşura o campanie decentă, noi luptând pentru binele acestui oraş, pentru dărăbăneni, având încredere în forţele proprii şi în eficienţa persoanelor care fac parte din echipa noastră. Partidul Naţional Liberal este un partid în care libertatea de exprimare, transparenţa şi corectitudinea sunt deziderate, pentru care merită să luptăm şi să câştigăm” a declarat şi Alin Gîrbaci

VEZI şi: Alin Gîrbaci: „Indiferent dacă deciziile politice mă avantajează sau nu, rămân în echipa PNL, orice s-ar întâmpla”
Te-ar mai putea interesa si:  PNL DarabaniLiviu HrimiucAlin GirbaciPNL Botosani
10:09 pm Marti, 22 Martie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare