Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

27 de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu, un tanar s-a intoxicat cu fumLocuinţa unei familii din comuna Mileanca a fost distrusă parţial într-un incendiu izbucnit, miercuri la prânz, cel mai probabil, din cauza unui coş de fum deteriorat. Pentru stingerea incendiului au intervenit şi pompierii voluntari dărăbăneni.

Alarma s-a dat puţin după orele 13:00. Spre locul indicat s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă, precum şi membrii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Darabani şi Mileanca. La sosirea gărzii de intervenţie, ardea o parte din acoperişul casei, cu pericol de propagare a flăcărilor la bunurile din interior, precum şi la un adăpost de animale şi un depozit de furaje.

Un tânăr de 24 de ani, rudă cu proprietarii, s-a intoxicat cu fum în timp ce încerca să dea o mână de ajutor pentru stingerea incendiului. Aflat în stare de inconştienţă, acesta a primit primul ajutor la faţa locului de la pompierii dorohoieni. Ulterior, a fost preluat de echipajul medical Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar a refuzat transportul la spital.„Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 27 de pompieri militari şi voluntari, dar şi cetăţeni, mai bine de o oră. Valoarea bunurilor protejate de foc se ridică la cca. 20.000 lei. Pagubele au fost estimate la aproximativ 13.000 lei. Incendiile generate de coşurilor de fum defecte sau necurăţate pot fi prevenite prin verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a acestora”, se precizează într-un comunicat emis de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani.

 Te-ar mai putea interesa si:  incendiuSVSU DarabaniISU “Nicolae Iorga” al Judeţului BotoşaniMileanca
7:16 pm Joi, 18 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare