Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

LOVITURĂ pentru echipa de fotbal a oraşului. Unul dintre preşedinţi se retrage. „Am cheltuit o sumă de bani destul de consistentă şi mă aleg cu praful de pe tobă”Praf şi pulbere s-a ales de proiectul care ar fi trebuit să ducă echipa de fotbal a oraşului Darabani în eşalonul trei al fotbalului românesc. Co-preşedintele Dumitru Dănilă a anunţat în exclusivitate pentru Darabaneni.ro că se retrage de la CS Sănătatea Darabani şi nu mai doreşte să audă în viitor de o colaborare în fotbal cu reprezentanţii Primăriei. Dănilă (n.r. –DD-ul, aşa cum îi spun prietenii) nu renunţă la fotbal şi intenţionează să înfiinţeze pe malul Prutului o mini-academie de fotbal pentru copii şi juniori

Dumitru Dănilă afirmă că cedează echipa Primăriei, pentru ca oraşul să aibă în continuare fotbal, chiar dacă unii dintre jucători doresc să plece odată cu preşedintele Dănilă. „Nu are rost. Nu vreau ca să rămână oraşul fără echipă şi să se spună că e din cauza mea. Le-o las lor, să fie sănătoşi. Au specialişti în cadrul Primăriei. Noi nu prea ştim, iar profesorii ăştia nu au nici o treabă cu fotbalul. Cei care au fost la noi şi vor dori să joace la echipa Primăriei, din partea mea nu este nici o problemă. Dar dacă nu vor dori să joace, nu am cum să-i opresc. Eu nu-i îndemn să nu joace pentru oraş. Am vrut să fac pentru oraş, nu pentru mine. Am cheltuit o sumă de bani destul de consistentă şi mă aleg cu praful de pe tobă” a precizat Dănilă.Dumitru Dănilă a investit până acum aproximativ 18.000 lei la CS Sănătatea Darabani. „Am neglijat activitatea la Suceava pentru că oamenii aceştia au venit la Darabani, dar aici nu doreşte nimeni să facă performanţă, din moment ce banii sunt controlaţi cât de cât de către cineva. Mă cam evită persoanele implicate. Mă salută, dar în momentul în care mă dau jos din maşină, nu mai găsesc nici unul pe lângă mine. Bănuiesc că au ceva pe suflet şi nu vor să-mi spună” a declarat Dănilă, care spune că jucătorilor li s-a promis 50 de lei punctul din partea reprezentanţilor Primăriei, dar jucătorii sunt în continuare neplătiţi. Mai mult, Constantin Gheorghiţă a fost însoţit la AJF de Vasile Floria şi Mihai Plugaru în momentul în care a fost înscrisă echipa CS Sănătatea Darabani în campionat, după care reprezentanţii Primăriei s-au eschivat când au trebuit să dea bani echipei. „Eu nu am văzut nici un leu şi nici nu-mi trebuie, dar nici jucătorii nu au văzut, şi asta e mai grav” a mai spus Dănilă, care le reproşează celor din Primărie că au venit doar de 3 ori în ultimele şase luni la antrenamentele echipei: „Primarul a venit de două ori, iar Vasile Floria  o singură dată, când le-a spus jucătorilor că nu sunt bani. Nu i-a interesat dacă au apă, dacă au ghete, dacă au bani de transport cei din Păltiniş sau Dorohoi”.„Pe băieţi îi voi sprijini personal pe cei care au nevoie, dar în afara Primăriei. Nu renunţ la fotbal, voi înfiinţa până la urmă acea asociaţie” a conchis Dănilă, care a pus ochii pe un teren unde doreşte să fondeze o bază sportivă în cadrul unei mini-academii de fotbal pentru copii şi juniori.

„Eu am crezut că ei sunt o echipă, sincer”Bogdan Zanfirescu, preşedintele AJF Botoşani, este contrariat de situaţia de la Darabani. Noul şef al fotbalului botoşănean a spus că a informat Primăria Darabani prin e-mail despre întâlnirea pe care oficialii AJF au avut-o la Darabani cu reprezentanţii cluburilor din Nord, un alt „măr al discordiei” dărăbănenilor, deoarece întâlnirea respectivă a avut loc în sediul PNL Darabani.

„Eu am crezut că ei sunt o echipă, sincer. În decursul anului trecut, eu aşa am văzut acolo: o echipă. Acum am  înţeles că nu-s chiar o echipă, că fiecare are punctul lui de vedere. Nici eu nu am de unde să ştiu în interiorul fiecărui club ce fricţiuni sunt, ce diferenţe de opinie apar” a declarat pentru Darabaneni.ro, Bogdan Zanfirescu. Dacă până acum, preşedintele Floria afirma că nu există cadrul legal pentru a finanţa echipa de la bugetul local, acum trebuie să găsească cât mai repede soluţii pentru a aloca din „banii pentru sport” fonduri şi echipei de fotbal a oraşului, în caz contrar dărăbănenii vor trebui să meargă până la Hudeşti pentru a asista duminica la un meci de fotbal. (L.B.)

Citiţi pe aceeaşi temă: Haos în fotbalul dărăbănean. „A rămas ca-n plop şi plopul în aer”
Te-ar mai putea interesa si:  Vasile FloriaMihai PlugaruDumitru DănilăCS Sanatatea DarabaniBogdan ZanfirescuDD
8:48 pm , 08 Februarie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare