Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Monahul Moise, conferinta la Darabani: „Sa nu ne razbunati! Marturii despre suferintele romanilor din BasarabiaLocuitorii din zona oraşului Darabani îl pot întâlni miercuri, 10 aprilie, începând cu orele 19:00, pe părintele Moise Iorgovan de la Mănăstirea Oaşa, cel care a scris şi cartea „Sfântul închisorilor”. Evenimentul va avea loc la Biserica Sf. Împ. Constantin şi Elena.

Monahul Moise Iorgovan a realizat o arhivă video impresionantă cu mărturiile foştilor deţinuţi politici, iar volumul „Să nu ne răzbunaţi! Mărturii despre suferinţele românilor din Basarabia” este prima apariţie din seria „Să nu ne răzbunaţi”, care conţine informaţii despre suferinţelor românilor deportaţi în Siberia. Volumul include şi un DVD cu filmele „Deportările în Siberia”, „Deţinuţii politici din Basarabia” şi „Foametea din Basarabia (1946-1947)”. Evenimentul care va avea loc la Biserica Sf. Împ. Constantin şi Elena din localitate este organizat de Fundaţia Sfinţii Închisorilor în colaborare cu Protopopiatul Darabani şi ATOR Darabani.


(foto: c-tarziu.blogspot.ro)
Te-ar mai putea interesa si:  ATOR DarabaniProtopopiatul DarabaniMonahul Moise
10:54 am Sambata, 06 Aprilie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare