Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Social-democraţii au tăiat panglica drumului din Bajura FOTO & VIDEOPleiadă de PSD-işti duminică la Bajura, politicienii aliniindu-se la tăierea panglicii drumului proaspăt asfaltat din Bajura. Preoţii au oficiat o slujbă de sfinţire a arterei rutiere, iar cei prezenţi au fost serviţi la final cu sărmăluţe, vin şi cozonac.

Nu au mai văzut de mult bajurenii atât de mulţi politicieni adunaţi pe strada din faţa bisericii lor. Şi toţi de la acelaşi partid. Preotul satului şi-a anunţat enoriaşii la finalul slujbei să mai rămână pentru a-l întâmpina pe primar şi oficialităţile de la Botoşani. Astfel, la Bajura au fost prezenţi parlamentarii social-democraţi Doina Federovici, Tamara Ciofu, fostul şi „viitorul prefect” de Botoşani, aşa cum l-a prezentat primarul Aroşoaie pe Costică Macaleţi, dar şi vicepreşedintele PSD Botoşani  Gheorghe Vâzdoagă sau directori de deconcentrate precum Costel Lupaşcu sau Răzvan Rotaru.„Să nu credeţi că ne oprim aici, pentru Bajura, în special, mai ales că s-a instalat seceta prelungită, avem în plan în viitorul apropiat să asfaltăm, dar nu înainte de a trage apa pe tronsonul drumul judeţean care pleacă de la Darabani spre Baranca şi după aceea să facem legătura cu asfalt între drumul judeţean, drumul naţional şi satul Bajura” a declarat primarul Corneliu Aroşoaie pentru BtExclusiv.  Panglica tricoloră a fost tăiată de Aroşoaie împreună cu Federovici, Vîzdoagă, Macaleţi, primarul comunei Hudeşti, Viorel Atomei, şi consilierul local Petrică Bărănceanu.  Preoţii Virgil Buhăianu şi Costică Pînzariu au oficiat o slujbă de sfinţire a drumului ale cărui şanţuri şi podeţe urmează să fie finalizate. Bajurenii au fost serviţi cu vin, ţuică, sarmale de post şi cozonac. Drumul din Bajura a fost asfaltat  cu bani de la bugetul de stat alocaţi de Ministerul Dezvoltării.

video: BtExclusiv


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieCostică MacaleţiViorel AtomeiTamara CiofuPSDDoina FederoviciGheorghe Vazdoagadrum Bajuraasfaltarea drumului din Bajura
9:16 pm Luni, 11 Aprilie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare