Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CS DARABANI-FC PALTINIS 0-0 Remiza in derby-ul suferintei


CS Darabani a făcut meci nul cu vecina din subsolul clasamentului, FC Păltiniş. Dărăbănenii se pot considera însă norocoşi pentru că oaspeţii au ratat un penalty, iar Ion Gucianu a salvat o minge de pe linia porţii pe care scria “gol”.

Meciul debutează cu oaspeţii în atac, cuplul de atacanţi Eşanu-Romanescu hărţuind apărarea dărăbăneană. Florin Eşanu îl depăşeşte în viteză pe Ion Gucianu şi ia la ţintă stâlpul porţii lui Iulian Grigoraş în minutul 12. Căpitanul dărăbănenilor îşi ia revanşa după jumătate de oră de joc, când întoarce cu capul un balon în careul oaspeţilor, iar Gabriel Cărăuşu reia din cădere pe lângă poarta lui Alexandru Zbughin. Momentul pshihologic al partidei l-a avut în prim plan tot pe căpitanul dărăbănenilor, Gucianu, care respinge o minge trimisă cu capul de Vlad Romanescu spre poarta goală, în timp ce Grigoraş plutea prin careul gazdelor. Oaspeţii au solicitat vehement gol, dar centralul Cristian Noroc îi acordă credit mult mai tânărului său coleg, Bogdan Robotă. FC Păltiniş primeşte până la urmă o lovitură liberă executată de Alexandru Mihai imprecis.

În mitanul secund dărăbănenii şi-au amintit că evoluează pe teren propriu. Robert Grumezescu execută o lovitură liberă, Ovidiu Ştefănucă înalţă şi el un zmeu, dar de fiecare dată balonul ajunge în braţele goalkeeperului Zbughin. Ştefănucă, singurul dărăbănean graţiat dintre cei trei ex-păltinişăneni, care a primit acceptul de a juca împotriva fostei sale echipe, opreşte un contraatac al lui Bogdan Tatarcan. Noroc mai acordă o lovitură liberă de la 20 m pentru un henţ al lui Zbughin, dar Grumezescu trimite slab, în zid. În minutul 60, Marius Moga îl busculează în propriul careu pe Vlad Romanescu, iar arbitrul Cristian Noroc indică punctul cu var. Execută Alexandru Mihai (foto sus) pe lângă stâlpul din dreapta al porţii lui Grigoraş, iar primarul Costel Romanescu este în pragul disperării.



Romanescu trimis în tribună

Cuplul de atacanţi Grumezescu-Martiniuc ratează deschiderea scorului când se încurcă în minge, iar spiritele se încing. Romanescu conştientizează faptul că ar putea pleca fără nici un punct de la Darabani şi este un pachet de nervi. Ţinta sa numărul unu este tuşierul Robotă. Grumezescu prelugeşte o nouă minge cu capul pentru Martiniuc, iar Romanescu solicită offsaid şi îl admolestează verbal pe arbitrul asistent. În acel moment centralul Cristian Noroc (foto stânga) îl trimite în tribună pe preşedintele echipei FC Păltiniş. Robert Grumezescu se zbate mult, dar Alexandr Gherman şi Cătălin Cucuruzac sunt turnurile de control din apărarea oaspeţilor. Mai mult, Grumezescu iese destul de şifonat după duelurile cu stoperul echipei FC Păltiniş, Cucuruzac. Bogdan Tatarcan îl raşchetează şi el pe tizul său Ceică, Ovidiu Ştefănucă loveşte bara transversală a oaspeţilor, iar meciul se termină cu un scor alb. Romanescu a plecat de la Darabani convins de faptul că a pierdut două puncte, iar fotbalul dărăbănean rămâne în continuare în ceaţă.     
         
Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto a partidei.



2:56 pm , 06 Noiembrie, 2011

11 Comentarii la “CS DARABANI-FC PALTINIS 0-0 Remiza in derby-ul suferintei”

  1. ionut guceanu spune:

    Imi pare rau pt Darabani(doar ti-am zis Tacalau sa schimbi tactica....tu nu ai vrut...altfel trebuia tratat Paltinisu,doar e rivala)...felicitari oricum baieti..succes in continuare....FORTZA DARABANI

  2. dorutu spune:

    ce limba s-a vorbit in teren...poate asa a spus antrenorul de la paltinis sa bata 11m(un fost mare jucator a trecut si pe la darabani era copil de mingi pt ca nu putea sa degajeze mingea mai mult de 14m decat cu spitu)cand l-am vazut si pi el pe acest dorel prin poze am inceput sa rad aducandu-mi aminte ce indicatii imi dadea inainte de fiecare meci...daca juca romeo si cu vasi nu se mai vorbea in ruseste ci in moldoveneste...bafta fc darabani in continuare 0

  3. Adrian Stinca spune:

    Dorutu nu a spus antrenorul cine sa bata 11m..cel care s-a dus primul si a pus mana pe minge ala a dat... in rest ce pot sa spun,Multa sanatate in contiunare si mult succes!

  4. dorutu spune:

    daca poti sa-mi spui ce indicatii ai primit de la dorel inainte de meci esti tare.(ci oi dam gol)

  5. Adrian Stinca spune:

    Nu pot sa-ti spun e secret:))..Doru cat timp te-am cunoscut sa stii ca am invatat multe de la tine.. te respect..Nu stiu daca mai iti aduci aminte mi-ai zis odata daca o sa dau gol impotriva echipe Darabani.. sa scriu pe tricou pt dorutzu..nu mai eram pe teren cand am avut 11 metri.. si daca ma lasa Domn Primar sa-l bat,era pt tine golul

  6. dorutu spune:

    mersi Adrian vreau sa iti spun ca am tinut mult la aceasta echipa si am pus mult suflet in aducerea unor jucatori dar m-i s-a scarbit cum am fost tratat in vara...acolo ca sa joci fotbal trebuie sa mai inveti o limba...sper ca tu si Catalin sa va intoarceti acasa aici va e locu...multa bafta

  7. cocris iluta spune:

    Moartea e cat capra in fotbalul darabanean si vad comentarii foarte romantice! as dori sa publicati clasamentul poate ne trezim! Nu-mi aduc aminte sa fi "luptat"vreodata pentru ultimile locuri ! Treziti-va dragilor fotbaliatori darabaneni!

  8. costy spune:

    Paltinisu trebuie sa mai invete fotbal k sa bata darabaniu

  9. Adrian Stinca spune:

    Costy te asteptam pe tine sa ne preda-i niste lectii de fotbal!! Ce zici vii?:>

  10. costy spune:

    am jucat cu voi si am vazut ce cunoasteti¿

  11. anonim spune:

    e si profu meu de sport

  12. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare